• Gratis verzending

  • Hulp door productexperts

  • Klantwaardering -

     9,2/10

Vragen?0341 451 255

Sportswearonline Blog, nieuws & meer

CRAFT BIKE IS ER VOOR JOU

CRAFT BIKE IS ER VOOR JOU

Of je nu een mooi weer fietser bent, een buitengewone fanatieke rijder of iemand die op de zondag fietst en de espresso pauze heilig is…… Craft Bike is er voor jou !
Zeer functionele, elastische stoffen in combinatie met geavanceerde bodymapping, en ergonomisch design zorgen voor uitstekend lichaamstemperatuurbeheer, lichaamsbeweging, aerodynamica en een comfortabele rijpositie.
CRAFT - Geïnspireerd op prestatie

Weissensee schaatskleding tips

Weissensee schaatskleding tips

Nog even en dan begint de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee weer. Elk jaar krijgen wij vragen van deelnemers wat geschikte schaatskleding is voor deze vaak bar koude schaatstocht. In deze blogpost geven wij advies en tips over je kleding, je vindt ook wat links naar geschikte producten voor op het ijs.

Goede wintersport thermokleding

Goede wintersport thermokleding

Wintersporters lopen al jarenlang voorop als het gaat om het dragen van thermo ondergoed. Logisch, want op de piste is het altijd koud en je bent intensief bezig waardoor je gaat zweten. Twee aspecten waarin thermokleding juist de oplossing is! Maar meer dan af en toe krijgen wij de vraag welke thermokleding in ons assortiment nou geschikt is voor op de piste.