• Gratis verzending

 • Hulp door productexperts

 • Klantwaardering -

   9,1/10

Vragen?0341 451 255

Odlo Evolution Warm Thermokleding & Winactie

Odlo Evolution Warm Thermokleding & Winactie

Nieuw voor het aankomende koude seizoen is de winter thermokleding van Odlo. Deze collectie heet Odlo Evolution Warm en houdt je lichaam heerlijk warm en geïsoleerd als het buiten echt koud is! Omdat het om een nieuw product gaat, leggen we in dit blog uitgebreid uit wat er zo gaaf is aan deze thermokleding.

Odlo Evolution Warm, wat valt er direct op?

Altijd leuk, zo’n nieuw product voor de eerste keer in je handen hebben. Wat meteen opvalt is hoe de stof aanvoelt, namelijk heerlijk zacht en vrij dik! Het geeft echt een gevoel dat zo’n Odlo Evolution Warm thermoshirt of thermo broek je lekker warm gaat houden. Het materiaal voelt erg zacht aan, waardoor het comfortabel aanvoelt aan je huid. De stof voelt ook vrij natuurlijk aan en niet zo synthetisch.

Wat verder direct opvalt is de afwerking. Het Odlo Evolution Warm thermoshirt wat wij erbij hebben gepakt bevat vrijwel geen stiknaden, maar diegenen die je wel ziet zijn bijzonder goed afgewerkt. Bovendien is het thermo ondershirt mooi lang en zijn de ventilatiezones erg mooi verwerkt in de stof, maar daarover later meer.
Odlo Evolution Warm Thermokleding Blog Afbeelding


Wanneer draag je dit Odlo thermo ondergoed?

Als je weinig tot geen inspanning levert is deze collectie al geschikt vanaf +10°C. Bij hele hoge inspanning is de collectie zelfs te dragen bij temperaturen tot -25°C. Dat betekent dat je de collectie ongeveer van oktober t/m maart aan kunt hebben! Odlo Evolution Warm is gericht op drie kenmerken; isolatie, ventilatie en vochtafvoer.


Isolatie, blijf lekker warm

De thermokleding houdt de warmte van jouw lichaam heel goed vast, waardoor je niet afkoelt door de koude temperatuur. Het is dus van belang om zelf wel te bewegen als het buiten echt koud is om het lekker warm te hebben!


Ventilatie

De diverse ventilatiezones zijn naadloos verwerkt in de kleding. Deze zones zorgen ervoor dat overtollige warmte snel wordt weggevoerd van je lichaam, waardoor je niet oververhit raakt!
Odlo Evolution Warm Thermokleding Blog Afbeelding


Vochtafvoer

Als je bezweet raakt heb je een veel grotere kans om sterk af te koelen. Daarom is het van belang dat je lichaam en kleding zo droog mogelijk blijft. Odlo Evolution Warm thermo ondergoed zorgt ervoor dat zweet razendsnel wordt weggevoerd naar een volgende laag of naar de buitenlucht. Jouw lichaam en de kleding zelf blijven dus veel langer droog!


De pasvorm en maatvoering

De pasvorm is ontzettend comfortabel! De stof voelt zacht aan en is enorm elastisch, waardoor het uitstekend aansluit op je lichaam. De thermoshirts zijn vrij lang gemaakt, zelfs bij de mouwen. Hierdoor blijven de shirts goed in je broek zitten, wat ervoor zorgt dat je onderrug warm en beschermd blijft. Bij de mouwen is dit ook erg comfortabel, omdat je geen kruipende uiteinden krijgt. De pasvorm en het comfort is echt een heel groot pluspunt van deze Odlo Evolution Warm thermokleding.
Odlo Evolution Warm Thermokleding Blog Afbeelding


Meld je aan als product tester voor een Odlo Evolution Warm thermoshirt!

Wij horen graag wat jij vindt van deze Odlo collectie. Meld je daarom aan om een Odlo Evolution Warm thermoshirt te testen door op dit artikel te reageren! Vertel waarom jij de persoon bent die dit product goed kunt testen. Vergroot je kans door dit artikel te delen via Social Media!

Edit 27-11-2014: De uitslag is inmiddels bekend en de winnaar is op de hoogte gesteld. Alle andere deelnemers hebben ook een E-mail ontvangen met een bedankje en een extraatje. 

Reacties

 1. TJ TJ

  Beetje laat met reageren maar.... Ik wil het graag testen, heb veel goede en slechte ervaringen met thermo/onderkleding. Ik fiets gemiddeld zo'n 200 km in de week per jaar, en heb ervaring met merino (blends) en synthetische onderkleding (merino wint tot nu toe) ben erg benieuwd wat Odlo (weinig ervaring mee) gaat bieden.

 2. Pascal Pascal

  Ik ben al jaren fan van Odlo. Ik draag dagelijks Odlo shirts onder mijn politieuniform. Met het nieuwe uniform dragen wij de hele dienst het kogelwerende vest. Hierbij hebben wij te maken met warmtestuwing onder dit vest. Ik ben benieuwd of het nieuwe shirt naast warmte in winter ook zorgt deze warmestuwing te verminderen.ik laat mij verrassen. Daarnaast fiets ik bijna dagelijks en transprireer heel veel. Hierdoor krijg ik het snel koud.

 3. Carmen van Haarst Carmen van Haarst

  Teamversterking voor het testpanel van Odlo maar ook voor mijn eigen hockeyteam. Tijdens mijn hockeytrainingen draag ik in de wintermaanden vaak thermomkleding onder mijn sportkleding. Door de variatie tijdens de trainingen sta je stil en andere momenten ben je intensief bezig. Daarom zou ik graag deel uitmaken van het testpanel om de ventilatie en de vochtafvoer van het Odlo Evolution Warm t-shirt te testen en erna aan te bevelen bij mijn hockeyteam en het mee te nemen in mijn koffer op wintersport!

 4. Martin Martin

  ik doe aan schaatsen en fietsen. Heb een aantal thermo shirts en ben over het algemeen wel tevreden daarmee. toch valt mij op dat juist het afvoeren van vocht een probleem is. men belooft dat wel maar in mijn praktijk ia het niet zoals ik verwacht. Ik begrijp overigens wel dat het en probleem is om in de geslotenheid van meerdere laagjes de huid echt droog te houden. Ik ben benieuwd of Odlo dit wel kan of in ieder geval beter dan de shirts die ik nu gebruik. Ik heb wel ervaring met Odlo skipull's en die bevallen zeer goed. In dien ik als tester word aangemerkt zal ik mijn onderbouwde mening en ervaring graag met u delen.

 5. Miranda Wigmans Miranda Wigmans

  Ik meld me graag aan als lid van het testpanel! Op onderstaande punt zou ik het Odlo Evolution Warm thermoshirt graag willen testen. En dan niet alleen tijdens mijn Alpe d'HuZes trainingen in de komende maanden, maar ook zeker op donderdag 4 juni 2015. Afgelopen jaar heb ik vier keer de Alpe d'HuZes beklommen op één dag en met temperaturen tussen de 0 en 35 graden! Zoek daar maar eens een passend thermoshirt bij :)
  *****
  Als je weinig tot geen inspanning levert is deze collectie al geschikt vanaf +10°C. Bij hele hoge inspanning is de collectie zelfs te dragen bij temperaturen tot -25°C. Dat betekent dat je de collectie ongeveer van oktober t/m maart aan kunt hebben! Odlo Evolution Warm is gericht op drie kenmerken; isolatie, ventilatie en vochtafvoer.
  ******
  Groet,
  Miranda Wigmans

 6. André André

  Ik ga meedoen met de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee, dus goede thermokleding is dan geen overbodige luxe. Daarnaast fiets en mountainbike ik veel. Ook dan is goede kleding belangrijk. Kortom, ik ben de tester die jullie zoeken!

 7. Bianca Weijers Bianca Weijers

  we gaan op vakantie naar een warm land, dus zullen het echt wel koud krijgen als we weer terug zijn en in de kou gaan hardlopen! Ben benieuwd of dit product me dan echt warm houdt.

 8. Geert Geert

  Natuurlijk wil ik de Odlo Evolution Warm thermoshirt testen. Waarom niet?
  Ik draag altijd een Craft thermoshirt dus ..... misschien is de Odlo Evolution beter isolerend, ventilerend of heeft hij een beter vocht afvoer. Wie weet?

 9. Armin Armin

  Het lijkt me erg interessant om de nieuwe Odlo uit te testen. Ik ben een schaatser en draag altijd thermokleding. Ik zou dit product graag willen uittesten tijdens een wedstrijd, want dan kan ik goed de bewegingsvrijheid en temperatuur testen.
  Mvg, Armin

 10. yvonne yvonne

  ben een fanatieke skiër train vanaf oktober iedere zaterdag op de skibaan, en aangezien ik in de overgang ben en behoorlijke opvliegers heb ben ik soms behoorlijk bezweet en is mijn T-shirt altijd behoorlijk nat, ben dus heel benieuwd of dat met deze shirts niet zal zijn.

 11. Aad Aad

  Afgelopen jaar heb ik met de Alp du Huzes meegedaan. Volgend jaar ga ik met het team Vrienden tegen kanker met de Alp du Huzes meedoen. Ter voorbereiding blijf ik de in de winter zoveel mogelijk buiten fietsen. Zo is het een mooie gelegenheid om de Odlo Evolution Warm thermoshirt te testen.

 12. Tj Tj

  Het lijkt me leuk om mee te doen met deze test. Vanwege mijn lengte van 2 m wil het helaas te vaak voorkomen dat de kleding niet lang genoeg is.

 13. Goddyn Remi Goddyn Remi

  Ik fiets winter zomer drie maal per week: meestal in clubverband .ik draag steeds craft producten.
  Een nieuwe test zou mij wijzer maken en een juiste beoordeling kunnen geven.

 14. De Wulf De Wulf

  Als fervente schaatser en fietser wil ik graag dit Evolution warm thermoshirt
  testen en vergelijken met mijn vorige Hemd Craft Warm LM
  mvg

 15. O.P.Malmberg O.P.Malmberg

  Ik zou graag aan deze test mee willen doen omdat ik het gehele jaar door op de motor rijd zowel in de zomer als in de winter voor woon/werkverkeer.Motor rijden is een passie en een hobby van mij.Ik heb al diverse thermo kleding geprobeerd en misschien is dit wel de beste tot nu toe.Ik zou dus mijn medewerking willen verlenen om dit produkt tot een groot succes te maken.

 16. Marjan Stenekes Marjan Stenekes

  Natuurlijk zou ik graag dit product willen testen en te vergelijken met de rest van de thermokleding die ik al heb liggen. Deze draag ik tijdens het sporten zodat ik warm blijf. Helaas beloven ze nogal vaak dat je er warm van blijft maar meestal valt het in de praktijk nogal tegen. Zelf nog geen Odlo in de kast liggen dus ik zou graag deze willen proberen of deze mij wel warm genoeg houdt met sporten.

 17. Joost Joost

  Schaatsen en mountainbike zijn ideale sporten om de Odlo Evolution lijn te testen. Beide sporten die ik in de wintermaanden meerdere keren per week daarom meld ik me hierbij graag aan om de Odlo lijnte testen en een review te schrijven.

 18. Peter Peter

  Leuke actie!

  Ik meld me graag aan als lid van het test panel! Hardlopen, survival, fietsen, perfecte test omgeving voor onderkleding. Erg benieuwd hoe het past, voelt en bevalt.

  Hoop dat ik mag helpen

 19. Meine Pot Meine Pot

  Geachte redactie,

  Ik kom graag in aanmerking voor de test van het Odlo Evolutionair Warm thermoshirt. Ik ben uit passie motorrijder en rijd gedurende het gehele jaar door woon-/werkverkeer en langdurige ritten door Europa. Op dit moment gebruik ik al jaren thermo-onderkleding van Craft. Dit is een mooie gelegenheid te vergelijken want de winter staat voor de deur. Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben ingelicht en hoor od lees graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Meine Pot

 20. Petra Blom Petra Blom

  Mijn partner fietst en schaatst al jaren. Heeft zelf altijd thermo kleding aan. Hij wil graag voor jullie testen.

 21. Jonas Jonas

  Ik zou graag meedoen aan de test, dit lijkt me als veel sporter een leuk nieuwtje voor uit te testen en of het wel echt doet wat er gezegd wordt. Ik, zowel loper als recreatief wielrenner (koers) lijkt het me toch iets om naar uit te kijken en te vergelijk met de kleren die ik al liggen heb.

 22. Jenieke Jenieke

  Ik zou graag als tester willen meedoen zodat ik kan uittesten of de thermokleding warm genoeg is om me te beschermen voor de kou op de schaatsbaan in Dronten!

 23. De Schauwer Joris De Schauwer Joris

  Beste,
  Ik ben een fietser die jaarlijks +/- 15.000 km rijd en dit doet door weer en wind. Ik doe veel woon-werk kilometers (40km enkel)en dit de hele winter met dikwijls temperaturen onder nul. Na al die jaren heb ik al heel wat ervaring met verschillende fietskledij merken (assos, castelli, craft, northwave...)dus ik kan vergelijken. Ik ben benieuwd hoe deze onderkledij het doet als base layer met daar over een windjack op de koudste dagen.
  Hopelijk kom ik in aanmerking...
  Mvg, Joris.

Deel hier jouw mening, opmerkingen of tips!
* Je E-mail adres wordt niet vermeld bij je reactie.
* Verplichte velden