• Gratis verzending

  • Hulp door productexperts

  • Klantwaardering -

     9,1/10

Vragen?0341 451 255

Tour de France - Winactie

Tour de France - Winactie

Het is weer die tijd van het jaar, de Tour de France gaat beginnen! Drie weken lang spanning, afzien en strijd in het mooie Frankrijk. Ook op Sportswearonline gaat het beginnen, drie weken lang Tourkoorts met leuke acties. aanbiedingen en onze blog. En nu hebben we, al zeggen wij het zelf, een hele mooie actie voor iedere sporter. De TourFlyerSelfie! Hoe dat werkt en leggen we in deze blog uit, en wat je kan winnen… lees snel verder!

De TourFlyerSelfie is een actie die bij de Tour, ons en jou als sporter past. De flyer is uiteraard geel in de kleur van de leider en uiteindelijke winnaar, het past goed bij ons omdat wij wel in zijn voor leuke acties. En het past goed bij sporters omdat iedereen graag wil winnen en laten zien dat je sportief bent, toch?!
 

Tour de France winactie kaartjes

Zo doe jij mee:

1.  Maak een foto van jezelf met de achterkant van de flyer
2.  Plaats de foto op onze Facebookpagina
3.  Maak direct kans op de weekprijzen en de hoofdprijs

Om mee te doen heb jij de Tour Flyer nodig! Pak de flyer uit je pakketje of print deze hier van onze website en maak een foto van jezelf en de flyer. Plaats deze foto op onze Facebookpagina. Hoe de foto wordt ligt helemaal aan jezelf. En dat kan op allerlei manieren natuurlijk: hoe ludieker, sportiever of grappiger hoe leuker wij en anderen het vinden. En het verhoogt je winkans ook!


Je mag een foto maken terwijl je aan het sporten bent, maar natuurlijk ook op een ander moment. Houd hierbij de veiligheid natuurlijk in de gaten. Een foto van jezelf maken tijdens het mountainbiken bijvoorbeeld is waarschijnlijk niet heel handig.
 

Tour de France winactie selfie

De prijzen waar jij voor gaat:

Winnen, daar gaat het natuurlijk om in de sport! Ach laatste worden, dat kan soms ook leuk zijn zoals je leest in dit blogartikel. Maar met deze actie ga jij natuurlijk vol voor de prijzen. Elke week van deze tour verloten wij sportieve prijzen, dat zijn dus in totaal 3 weekprijzen. Daarnaast hebben wij ook nog 1 mooie hoofdprijs die jij kunt winnen! Dit zijn de prijzen:


1e weekprijs
: Een Craft Cool Seamless ondershirt (t.w.v. €39,95)
2e weekprijs: Een setje Pearl Izumi beenwarmers (t.w.v. €39.95)
3e weekprijs: Een setje Pearl Izumi fietshandschoenen (t.w.v. €39.95)

De hoofdprijs
: Een fietsshirt & fietsbroek naar keuze t.w.v. maximaal €150,- Bij deze hoofdprijs kun je kiezen uit diverse items!

Heeft jouw foto niet gewonnen in een week, dan doet deze gewoon weer mee voor de prijzen in de week erna! Je kan maar één weekprijs winnen of alleen de hoofdprijs.

Wat doen we verder nog voor je:

Het blijft natuurlijk niet alleen bij deze actie. We gaan ook elke week speciale aanbiedingen online zetten, tijdelijk voor de Tour en alleen voor de Sportswearonline klanten. Wat precies, dat gaan we nog niet helemaal verklappen maar wat dacht je van de Craft Stay Cool Seamless collectie of teamkleding van BMC?

Daarnaast plaatsen we ook blogartikelen over de Tour met leuke en nuttige informatie. Houdt deze blog dus zeker in de gaten.

En als ik geen wielrenner of liefhebber van fietsen ben?

Dat snappen we natuurlijk, iedere sporter is weer anders en dus gaan we ook iets doen voor de (hard)lopers en sporters in de sportschool. Uiteraard komt de Nijmeegse Vierdaagse eraan, rondom dat evenement doen we ook acties en een leuk blogartikel speciaal voor de lopers.

Voor de fanatieke fitness liefhebbers komen er ook mooie dingen aan, blijf Sportswearonline.nl volgen via de webshop, blog en onze social media kanalen.

En jij? Ga je meedoen aan de actie en welke prijs zou jij het liefst willen? Als jij nog opmerkingen of tips voor ons hebt over deze actie of iets anders schrijf dat hieronder in de reacties. Via social media of mail kan dat natuurlijk ook. Deel onze actie en blog met je vrienden, vinden wij leuk!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Deel hier jouw mening, opmerkingen of tips!
* Je E-mail adres wordt niet vermeld bij je reactie.
* Verplichte velden