• Lorem ipsum

Wij begrijpen heel goed dat het lastig is om nieuwe bedrijfskleding uit te kiezen, er is ontzettend veel keus, het is een flinke investering en het is geen klusje die u dagelijks doet.

Er zijn verschillende manieren om te komen tot een keuze:

  • U heeft al eerder bestelt en plaatst een nieuwe bestelling. Dit kan via de webshop of door ons een email te sturen. Wij hebben alle gegevens van uw vorige bestelling (incl. drukproeven, logo etc) zodat wij een nieuwe bestelling makkelijk kunnen realiseren.
  • U bent nog aan het oriënteren, eventueel na overleg met ons kunnen wij u wat verschillende soorten kleding opsturen zodat u deze kunt bekijken. Wij sturen u dan in verschillende maten en kleuren de kleding op zodat u de verschillen goed kunt zien, voelen en passen. Bij de kleding voegen wij een retour-etiket toe waardoor u die makkelijk kan retourneren.
  • U hebt geen idee en kunt wel wat advies gebruiken. In dat geval kunt u contact met ons opnemen zodat wij samen kunnen bekijken of wij de kleding hebben die u zoekt. Door onze kennis van de verschillende soorten kleding kunnen wij helpen een keus te maken.

Offerte

Uiteraard kunnen wij voordat u definitief een bestelling plaatst een prijsopgave maken (in- of excl. drukkosten) zodat u een idee heeft wat de kosten zijn. Voor opdrachten met grote aantallen geven wij een korting, afhankelijk van het aantal. 

Betalen

Indien u wenst kunt u kiezen voor achteraf betalen. Een traject van het opsturen van een passet, het bestellen van de kleding tot het drukken hiervan neemt een aantal weken in beslag. Pas als u de gedrukte kleding heeft ontvangen en tevreden over het resultaat bent, sturen wij u de nota. 

Contact

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Voor meer vragen kunt u het contactformulier invullen of ons mailen naar [email protected]