• Lorem ipsum

Informatie over bedrijfskleding

Voor veel bedrijven is het belangrijk om te werken in bedrijfskleding vanwege een aantal redenen: herkenbaar, uniform, representatief en/of functioneel. Sportswearonline is een webshop die al ruim 10 jaar representatieve sportkleding verkoopt en inmiddels veel bedrijven heeft geadviseerd in de aanschaf van bedrijfskleding. Bent u op zoek naar een leverancier die service en advies hoog in het vaandel heeft staan? Neem dan eens contact met ons op.

Voordelen bij zakelijke bestellingen:

  • Persoonlijke advies in de aanschaf van een kleding pakket
  • Goede kwaliteit merken
  • Breed assortiment/ scherpe prijzen
  • Zeer eenvoudig vervolg bestellingen te doen
  • Aangepaste prijs voor grotere bestellingen
  • Drukwerk of borduren geheel naar uw wens

Proefbestelling

Zakelijke klanten willen graag ondersteuning in het kiezen van de juiste kleding door informatie over de verschillen tussen- en advies over de artikelen. Wij sturen in veel gevallen dan ook een proefbestelling  op zodat de klant van dichtbij de artikelen kan zien en voelen en gelijk ziet hoe de maatvoering is. Vaak gaan bestellingen over grote aantallen en een hoge aanschaf waarde, dan is het wel zo fijn als u de artikelen al een keer gezien en gepast hebt.  

Drukkosten

Over het algemeen is er interesse voor een borst en/of ruglogo op de bovenkleding. Daarom voeren wij een standaard prijzen per stuk tot 25 stuks. Indien het een grotere bestelling betreft kunnen wij een scherper tarief aanbieden. 

  Borst- broek logo (afmetingen 9 x 4.3 cm)  Ruglogo (afmetingen 20 x 17.8 cm)
  Prijs: 5,66 euro (excl. BTW per stuk)  Prijs: 9,03 euro (excl. BTW per stuk)

 

Prijsopgave voor grotere aantallen?

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Voor meer vragen kunt u  het contactformulier invullen of ons mailen naar [email protected]

Toon:
Geen producten gevonden...