• Lorem ipsum

Wij begrijpen heel goed dat het lastig is om nieuwe bedrijfskleding uit te kiezen, er is ontzettend veel keus, het is een flinke investering en het is geen klusje die u dagelijks doet. Graag helpen wij u met het maken van een keuze.

Er zijn verschillende manieren om te komen tot een keuze:

1. U wilt graag advies, in dat geval kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen zodat wij samen kunnen bekijken of wij de kleding hebben die u zoekt. Door onze kennis van de verschillende soorten kleding kunnen wij helpen een keus te maken.

2. U heeft al wat interessante artikelen op onze website gezien maar u bent nog aan het oriënteren. In overleg kunnen wij u wat verschillende soorten kleding opsturen zodat u deze kunt bekijken. Wij sturen u dan in verschillende maten en kleuren de kleding op zodat u de verschillen goed kunt zien, voelen en passen. Bij de kleding voegen wij een retour-etiket toe waardoor u die makkelijk kan retourneren.

3. U heeft bedrijfskleding die aan vervanging toe is en zoekt naar een vergelijkbare set. Wij gaan voor u op zoek naar een alternatief die vergelijkbaar is. 

Offerte

Uiteraard kunnen wij voordat u definitief een bestelling plaatst een prijsopgave maken (in- of excl. drukkosten) zodat u een idee heeft wat de kosten zijn. Voor opdrachten met grote aantallen geven wij een aangepaste prijs, afhankelijk van het aantal. 

Betalen

Indien u wenst kunt u kiezen voor achteraf betalen. Een traject van het opsturen van een passet, het bestellen van de kleding tot het drukken hiervan neemt een aantal weken in beslag. Pas als u de gedrukte kleding heeft ontvangen en tevreden over het resultaat bent, sturen wij u de nota. 

Contact

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Voor meer vragen kunt u het contactformulier invullen of ons mailen naar [email protected] en wij helpen u graag verder.