• Lorem ipsum

Als het duidelijk is welke kleding u wilt bestellen en u wilt deze laten bedrukken dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Wij hebben een drukker die een hele uitstekende kwaliteit levert. De kleding kan bedrukt worden met het logo, een tekst of slogan van het bedrijf. Ook borduren behoort tot de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij u hierin adviseren. 

Drukproef

Als eerste mailt u ons (in EPS/PDF) de bestanden van uw logo en geeft u aan waar u het drukwerk gedrukt wilt hebben. De drukker maakt hiervan een drukproef die wij bij u zullen toetsen. U heeft dan de gelegenheid om evt. wijzigingen door te geven. Pas na uw akkoord gaat de drukker uw kleding bedrukken. 

Kosten drukwerk

Vooraf is het mogelijk om alleen een indicatie te geven van de kosten van drukken of borduren doordat deze kosten afhangen van de grootte van het logo, het aantal kleuren in het logo en het soort kleding waarop het logo moet worden geplaatst. Over het algemeen is er interesse voor een borst en/of rug logo op de bovenkleding. Daarom voeren wij een standaard prijzen per stuk tot 25 stuks. Indien het een grotere bestelling betreft kunnen wij een scherper tarief aanbieden. 

Heeft u interesse of een vraag? Vul ons contactformulier in of mail ons op [email protected] en wij helpen u graag verder.