• Lorem ipsum

Bioracer Aero Socks Black, unisex

Artikelcode 29083_CS19-TR
€29,00 Incl. btw
Ma t/m vr voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Aerodynamisch geperfectioneerd voor tijdritten, baan- en wegraces, getest in een windtunnel van Bioracer, UCI-goedgekeurde hoogte. Deze sokken zijn een musthave als je een paar seconden van je records wilt afhalen. Lees meer

Productomschrijving

Bioracer Aero Socks Black, unisex

Vraag Kirsten Wild, Jolien D'Hoore, Remco Evenepoel, Dion Beukeboom en de renners van nationale baanteams wat ze naast hun op maat gemaakte speedsuits gebruiken bij het jagen op medailles, en ze zullen dit paar sokken hoogstwaarschijnlijk antwoorden.

Mocht je het je afvragen: het onderzoek van Bioracer naar de ontwikkeling van aerodynamische sokken gaat 5 jaar terug in de tijd. Oorspronkelijk ontwikkeld voor Jens Voigts succesvolle werelduurrecordpoging in 2014, brachten zij dit vaak gekopieerde, nooit geëvenaarde product een paar maanden later op de markt. Deze sokken zijn nu in hun derde generatie en nog steeds de benchmark.

Aerodynamisch geperfectioneerd voor tijdritten, baan- en wegraces, getest in een windtunnel, UCI-goedgekeurde hoogte. Deze sokken zijn een musthave als je een paar seconden van je records wilt afhalen.

 

Bent u op zoek naar fietskleding voor uw team of bedrijf met eigen logo, kleuren en tekst? Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 Reviews