• Lorem ipsum

5 verschillende handschoenen uitgelicht

5 verschillende handschoenen uitgelicht

Vijf verschillende handschoenen op een rijtje voor verschillende omstandigheden.

Verschillende Fiets handschoenen uitgelicht:

Als het kouder wordt dan is het handig om passende handschoenen aan te schaffen voor deze omstandigheden. Tegenwoordig zijn er handschoenen voor verschillende temperaturen verkrijgbaar. Voor het najaar kan je dan weer een ander soort handschoen gebruiken als voor de winter of in droge/ natte omstandigheden. Aangezien er een enorme variatie is in handschoenen hebben wij de verschillen op een rijtje gezet:

Bioracer Glove One Tempest Protect Pixel, zwart/grijs

Deze handschoenen zijn ontworpen om alles te bieden wat je in de winter aan uitrusting nodig hebt: maximale bescherming en zichtbaarheid onder alle omstandigheden. Zij horen bij een compleet nieuwe ontwikkeling en zijn helemaal opnieuw ontworpen en zitten vol nieuwe ideeën en concepten. De grootste verbetering is de manier waarop de verschillende panelen gestikt zijn. In plaats van een naad aan de binnenzijde, zijn de handschoenen gestikt vanaf de buitenzijde om irritatie te voorkomen. Deze wind- en waterbestendige stoffen beschermen je handen tegen de kou, maar ook tegen overmatig zweten dankzij hun ademende vermogen. De handschoenen dragen bij aan een constante temperatuur, zodat je van begin tot eind van je rit geniet. De reflecterende inzetstukken maken je beter zichtbaar en vergroten zo je veiligheid.

Gebruik bij de volgende omstandigheden: herfst en winter.

https://www.sportswearonline.nl/bioracer-glove-one-tempest-protect-pixel-zwartgrij.html

Craft Shelter Glove

Een winddichte en water beschermende fietshandschoen met fleece gevoerd voor extra warmte. De siliconen print in de palm zorgt voor een goede grip. Verder heeft deze Shelter glove een goede pasvorm door het elastische materiaal. Het is voorzien van reflecterende prints en is Touchscreen geschikt.

Gebruik bij de volgende omstandigheden: in het najaar en de winter

https://www.sportswearonline.nl/craft-shelter-bike-glove.html

Craft Shelter Bike Glove

Bioracer Winter fietshandschoenen

Isolerende beschermende fietshandschoenen voorgevormd in stuurgreep positie. Deze handschoenen combineren maximale grip met maximale bescherming en isolatie. De handschoenen zijn gemaakt van 3DNEO wat lichter is dan normaal neopreen. De binnenlaag van de handschoenen zijn gemaakt van 3D-weefsel gevuld met kleine luchtbelletjes. Deze luchtbelletjes houden je handen warm. De handschoenen zijn dunner dan handschoenen gemaakt van normaal neopreen. De handschoenen zijn wind- en waterproof en drogen bijzonder snel.

Gebruik bij de volgende omstandigheden: winteromstandigheden

https://www.sportswearonline.nl/winter-fietshandschoenen.html

Bioracer winter fietshandschoenen

Original Warm Running Glove

Warme hoogwaardige fleece handschoenen van Odlo voor koude omstandigheden. Deze isolerende sneldrogend en goed ademende handschoen zorgt voor een optimale vochtregulatie. Je handen blijven lekker warm zonder klam of zweterig te worden. De handschoenen hebben een comfortabele pasvorm en de geborstelde binnenkant voelt extra zacht aan op de huid. Effect by Odlo-technologie verschaft doeltreffende antibacteriële bescherming tegen transpiratiegeur. 

Gebruik onder de volgende omstandigheden: als het een beetje kouder wordt of als onder-handschoen (2e laag) bij temperaturen flink onder het vriespunt

https://www.sportswearonline.nl/running-glove-warm.html

 

Running Glove

Craft Thermal Glove  

Een mooie handschoen voor koude dagen. De perfecte handschoen voor hardlopen vanwege zijn functionele materiaal. Dit zorgt ervoor dat je handen niet alleen lekker warm blijven maar zorgt ook voor goede ventilatie door het ademende vermogen. 

Gebruik onder de volgende omstandigheden: koude omstandigheden als enkellaag of als onderhandschoen (2e laag) bij temperaturen flink onder het vriespunt

https://www.sportswearonline.nl/craft-thermal-run-glove-zwart.html

Craft Thermal Glove