• Lorem ipsum

Craft Cool Seamless Test - Carola

Craft Cool Seamless Test - Carola

Voor de nieuwe Craft Cool Seamless collectie hebben wij een aantal echte klanten en sporters de producten laten testen. In dit blog lees je de bevindingen van Carola! Zij houdt er niet alleen van om te sporten, maar ze heeft ook een eigen fashion blog. Lees hier haar beoordeling van het artikel wat wij haar toestuurden.

Zomers sporten met Craft Cool Seamless Singlet

Het kwik is de afgelopen weken al aardig wat keren gestegen, maar dat moet je work out niet tegen houden. Sporten met Craft is sowieso een feestje. De Craft Cool Seamless Singlet is een dames top met een super vrolijk kleurtje. Het roze sportshirt is een nieuw artikel van Craft en voorziet je van alle gemakken tijdens het sporten.

Het shirt voelt zacht en flexibel aan en ook wanneer je de Craft singlet aantrekt sluit hij perfect aan. Perfect door de pasvorm, door het rekbare materiaal sluit hij aan op de huid maar niet te strak zoals sommige sportshirtjes. Niet geheel onbelangrijk maar je ziet er dus flawless uit tijdens het sporten.

Zoals de naam al zegt is de top ‘Seamless’ dus draadloos. Geen naden of labels die kunnen gaan irriteren op je huid. Zo kun jij je volledig richten op het sporten.Allemaal pluspunten en dan is er nog niet eens gezweet! Craft belooft dat bij hoge temperatuur het shirt je lichaam koel, droog en fris houdt


De verkoelende werking van de Craft Cool Seamless Singlet

Na een korte work out buiten in de zon was het resultaat daar. Het CoolMax materiaal wat is gebruikt voor het Seamless Singlet zorgt voor een snelle vochtafvoer. De kleine gaatjes in de top zorgen voor voldoende ventilatie. Twee punten die beide belangrijk zijn en er voor zorgen dat je niet rondloopt met grote zweetplekken of een oververhit gevoel.

Maar niet alleen in de buitenlucht draag je de Seamless Singlet. Ook in de sportschool. En voor de harde sporters onder ons, natuurlijk ontstaat er wel zweet maar dit word razendsnel opgenomen. De Craft Cool top voelt dan wat plakkerig aan maar wanneer jij aan de volgende oefening begint is het shirt alweer opgedroogd.

 

De conclusie en voordelen op een rij

Ga jij deze zomer op vakantie en wil jij in de ochtend langs het strand hardlopen, of ga jij met de fiets het gebied verkennen dan kan de Craft Cool Seamless Singlet niet in jou koffer ontbreken.

Nog even snel de voordelen op een rijtje:

-       een kleurrijke fashionable sport top
-       voelt bijna zijde zacht aan en vormt zich naar je huid
-       is complete naadloos
-       heeft perfecte ventilatie

Getest door: Carola Doornbos