• Lorem ipsum

Fietskleding op maat?

Fietskleding op maat?

Zo af en toe hebben wij hele leuke projecten bij Sportswearonline.nl voor groepen, teams, verenigingen of bedrijven. Ik heb het dan over bedrukte sportkleding of sportkleding op maat, dit laatste wordt ook wel Custom Sportswear genoemd.

Fietskleding op maat?

Bent u op zoek naar fietskleding van Craft voor uw fietsvereniging of bedrijf voor een evenement? Dat is mogelijk bij Sportswearonline. Bij het samenstellen van fietskleding doorlopen wij een aantal stappen om voor u het beste resultaat te verkrijgen. 

 

Stap 1 – Ontwerpfase

In de allereerste fase komen we samen altijd tot een ontwerp, in samenwerking met Craft Benelux. U geeft hun eisen en wensen op en dit wordt door de ontwerper op een Craft sjabloon gezet. In dit geval is het door een paar correcties gegaan, voordat u helemaal tevreden was met het ontwerp. In dit stadium is er heel veel vrijheid voor een klant die dit soort kleding wil. Het is mogelijk je eigen kleuren, logo’s, tekst en indeling te kiezen. Zo wordt de kleding erg persoonlijk en uniek natuurlijk!


Stap 2 – Sample set

De tweede stap is het produceren van een zogenoemde sample set. Een fietsshirt en fietsbroek op basis van het ontwerp, waarmee iedereen kan checken of de kwaliteit en het ontwerp helemaal naar wens is.


Stap 3 – Productie

De laatste stap is de productie van de kleding, welke een aantal weken in beslag neemt. In de fabriek worden alle kleuren, logo’s en tekst al in de stof verwerkt, waardoor je een mooi egaal fietssetje krijgt wat ook na herhaaldelijk wassen goed blijft!


Stap 4 – Controle & Aflevering

Na de productie krijgen wij het bij Sportswearonline.nl op kantoor! Wij checken hier alle aantallen en of het qua kwaliteit helemaal in orde is. Dit is eigenlijk altijd helemaal dik in orde en goed geregeld door Craft, maar een dubbelcheck is altijd wel zo netjes! Daarna leveren wij het af of verzenden we het en kan de klant enthousiast worden van zijn bestelde kleding!


Laat ook sportkleding bedrukken of op maat maken voor uw groep!

Voor elke groep, vereniging, bedrijf of team is het mogelijk om dit soort kleding te laten maken. Denk je eens in, lekker met z’n allen sporten in dezelfde kleding, helemaal in jullie stijl ontworpen. Eigenlijk is het vrij laagdrempelig, je kunt al vanaf 10 stuks per item zo’n bestelling doen! En de meeste groepen bestaan toch wel uit zoveel mensen!


Uiteraard is het ook mogelijk om gewone sportkleding te laten bedrukken bij Sportswearonline.nl. Dat kan al vanaf 1 item, dus daarvan is de drempel nog later!


Als je hierover vragen hebt of je wilt ook iets laten produceren of bedrukken, dan kunt u direct bellen of E-mailen!