• Lorem ipsum

De thermokleding Keuzehulp

De thermokleding Keuzehulp

Thermokleding is ontzettend handig om verschillende redenen. Daar kunnen wij uren over praten, maar dat laten wij in dit blog even achterwege. Een van de dingen die wij vaak horen is ‘Welk product past het beste bij mijn situatie?’ Dat is een logische vraag, want de thermokleding collectie is nogal uitgebreid. Vandaar dat wij een handige thermokleding keuzehulp hebben gelanceerd, welke jou helpt bij het maken van een goede keuze!

Waarom een keuzehulp voor thermokleding?

Voor ons is het duidelijk welk product het beste past bij jouw situatie, maar dat komt omdat wij jarenlange ervaring hebben met deze producten. Wij begrijpen dat het voor jou nog wel eens onduidelijk kan zijn welk product je moet kiezen. Een gevalletje ‘door de bomen het bos niet zien’. Daarom hebben wij de handige thermokleding keuzehulp ontwikkeld. Zie onderaan dit artikel voor het model. 

Hoe werkt het?

Vanaf onze kant zijn alle onderkleding producten erin gezet en in bepaalde categorieën ingedeeld. Deze categorieën –zoals temperatuur en kleur- krijg jij te zien in de stappen die je neemt om een goed advies te krijgen. Het is daarom voor jou heel simpel, dit zijn de stappen:

Stap 1 – Kies je bewegingsintensiteit

Bekijk hoe intensief je beweegt tijdens het sporten. Hiermee wordt de juiste thermokleding bepaalt. Dit heeft met name te maken met de mate van vochtafvoer en ook met temperatuur. Hoe intensiever jij beweegt, hoe meer warmte je opwekt en hoe meer je gaat zweten.


Stap 2 – Kies de temperatuur waarin je sport

In de tweede stap geef je aan in welke temperatuur je gaat sporten. Dit is de tweede belangrijke factor die bepaalt welke collectie de keuzehulp aan jou laat zien. Houd er rekening mee dat bijvoorbeeld in de zomer er weinig online staat van de wintercollectie. Dat heeft natuurlijk te maken met de beschikbaarheid!


Stap 4 – Kies de kleuren die je aanspreken

Hou je van wit, zwart, of wil je juist een kleurrijk shirt? Jij bepaalt wat voor kleur. Houd er rekening mee dat je de kleding ook vaak als onderkleding draagt, dus onder andere sportkleding. En daarnaast, van de gekleurde producten zijn er over het algemeen minder.


De uitkomst, een advies op maat

Na het invullen van deze stappen zie je de producten welke passen bij jouw keuzes. 

De uitkomst past niet altijd bij je wensen omdat de ene persoon liever korte mouwen heeft, de ander een mouwloos shirtje en weer een ander juist lange mouwen. Bovendien bestaat er ook nog zoiets als smaak. Niet iedereen vindt hetzelfde product mooi of wil juist dat aanbevolen merk.

Waar je wel zeker van kunt zijn is dat de producten aansluiten bij jouw keuzes. Dus spreekt het advies je aan, dan ga je zeker niet de mist in qua werking!

En wat als ik een nog persoonlijker advies wil?

Uiteraard is en blijft deze thermokleding keuzehulp een automatisch proces. Wij delen de producten wel in bij de geschikte categorieën, maar misschien vind jij het wel veel fijner om iemand te spreken die je advies geeft, net als in een echte winkel. Dan kun je natuurlijk altijd even bellen, want we helpen je graag verder en geven waar nodig een duidelijk advies.


Hoe kan ik alle producten zien?

Als je alle producten wilt zien, dan ga je gewoon naar de thermokleding categorie. Daar kun je ook filteren op geslacht, bewegingsintensiteit, temperatuur en kleur. Vervolgens krijg je alle mogelijke producten te zien waar jij uit kunt kiezen.

Laat je mening achter en help ons!

Laat ons in een reactie op dit blog weten wat jij van deze thermokleding keuzehulp vindt. Zie jij nog verbeterpunten, of vond je het juist erg behulpzaam? Zowel positieve reacties als verbeterpunten vinden wij erg fijn om te horen. En uiteraard vinden wij het prettig als jij deze blogpost even deelt via Social Media!