• Lorem ipsum

Sportkleding op maat voor het St. Jansdal

Sportkleding op maat voor het St. Jansdal

Een fiets- en wandeltocht in de Vogezen, met een enorme groep medewerkers, dat doe je natuurlijk in dezelfde sportkleding. Dat dacht Ziekenhuis St. Jansdal uit Harderwijk ook, vandaar dat ze vorig jaar al bij ons kwamen voor Craft Custom wielerkleding en wandelkleding. Het resultaat is een prachtige set van een wielershirt en wielerbroek met een bijpassend wandeljack voor de wandelaars. Een mooi lokaal project, waar wij natuurlijk enorm trots op zijn.

Fietskleding op maat voor Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk

Vorig jaar hebben wij voor Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk al een prachtig project mogen doen. Vele medewerkers vertrokken namelijk naar de Vogezen, voor een mooi project in Ghana. Het St. Jansdal wou zich graag inzetten op deze manier voor fondsenwervende en sportieve doeleinden. Maar, zoals ze zelf aangeven, deden ze het ook om het verbindende gevoel van het ziekenhuis te vergroten. En als je iets samen onderneemt, dan wil je ook allemaal dezelfde kleding dragen.


Vandaar dat ze bij Sportswearonline uitkwamen voor fietskleding en wandelkleding op maat. Het lokale ziekenhuis zocht een lokale partner en dat zijn wij! En wij zijn er ontzettend trots op dat wij zoveel prachtige wieler- en wandeloutfits van Craft mochten laten produceren voor ze.


Bijna een jaar later, nog altijd populair

Ondanks dat dit project vorig jaar gelanceerd is, hebben wij recentelijk nog weer nieuwe kleding afgeleverd. Want niet alleen is het een verbindend element, de kleding ziet er –naar ons oordeel- prachtig uit. En dat betekent natuurlijk dat de shirts, broeken en jacks gewild zijn bij de medewerkers!


Het leuke van zo’n lokaal project is dat je heel soms iemand in de regio ziet fietsen met deze kleding aan. Onlangs overkwam het mij nog toen ik bijna thuis was vanaf kantoor. Erg leuk om iemand fanatiek te zien fietsen in de prachtige en opvallende combinatie van het wielershirt en de wielerbroek.


Zelf sportkleding ontwerpen of laten bedrukken?

Uiteraard is het voor jouw bedrijf, groep, team of vereniging ook mogelijk om sportkleding op maat te laten maken of te laten bedrukken. Zo kunnen jullie ook in dezelfde sportkleding lekker sporten.


Custom Made sportkleding

Custom Made sportkleding is dezelfde soort kleding als het St. Jansdal heeft laten maken. Hierbij krijg je veruit de meeste vrijheid in de keuze voor kleuren, logo’s, tekst en combinaties van verschillende items. Ook is het hierbij mogelijk om zeer grote aantallen te krijgen, omdat de kleding speciaal voor jullie wordt gemaakt. Het mooie hiervan is dat de prijs erg aantrekkelijk is, terwijl de kleding ook nog eens langer meegaat dan bedrukte sportkleding. Nadeel is dat je minimaal 10 stuks van een bepaald item moet bestellen, bijvoorbeeld 10 herenshirts en/of 10 broeken.

Bedrukte sportkleding

Overigens is het ook mogelijk om bedrukte kleding bij ons te verkrijgen. Wij hebben al tientallen bedrijven, verenigingen, clubs en groepen voorzien van bedrukte (sport)kleding. Van fysiotherapeuten tot hardloopgroepen, van Holland Casino tot Carglass. Maar uiteraard vinden wij kleinere projecten ook erg leuk om te doen. Bedrukte kleding is er tenslotte al vanaf 1 stuk, dus de drempel is niet heel hoog. Uiteraard kun je voor de mogelijkheden even bellen of E-mailen voor de mogelijkheden!