• Lorem ipsum
Fietsen

Sportkleding op maat voor het St. Jansdal

Sportkleding op maat voor het St. Jansdal Een fiets- en wandeltocht in de Vogezen, met een enorme groep medewerkers, dat doe je natuurlijk in dezelfde sportkleding. Dat dacht Ziekenhuis St. Jansdal uit Harderwijk ook, vandaar dat ze vorig jaar al bij ons kwamen voor Craft Custom wielerkleding en wandelkleding. Het resultaat is een prachtige set van een wielershirt en wielerbroek met een bijpassend wandeljack voor de wandelaars. Een mooi lokaal project, waar wij natuurlijk enorm trots op zijn.

10 'Koele' tips voor sporters

10 'Koele' tips voor sporters Heerlijk die warme en zonnige dagen, ideaal om buiten lekker te gaan sporten. Zeker bij warme temperaturen is het slim om koel te blijven, maar hoe de je dat en waar moet je op letten? Bij Sportswearonline merken we ook dat sporten in warmte moeilijker is. Daarom heb ik voor jullie 10 tips om lekker te gaan sporten tijdens warme dagen. Succes!

Fietskleding op maat?

Fietskleding op maat? Zo af en toe hebben wij hele leuke projecten bij Sportswearonline.nl voor groepen, teams, verenigingen of bedrijven. Ik heb het dan over bedrukte sportkleding of sportkleding op maat, dit laatste wordt ook wel Custom Sportswear genoemd.

7 Tips voor jouw beste Fietsoutfit

7 Tips voor jouw beste Fietsoutfit Altijd leuk, nieuwe fietskleren uitzoeken. Welk merk, wat voor kleuren, welke accessoires doe je erbij en wat heb ik nodig? Allemaal vragen die spelen bij het uitzoeken van fietskleding. Hoe kies jij die fietskleding dat bij jouw past en aansluit op je wensen? In een serie blogs, waarvan dit deel één is, zal ik daar antwoord op geven.

Spinning kleding, wat is belangrijk?

Spinning kleding, wat is belangrijk? Spinning, een heerlijke intensieve sport waar altijd enorm veel animo voor is. De fanatiekeling die al vroeg in de sportschool is om zich uit te leven, herken jij je hierin? Misschien herken jij dan ook wel de warme, dampige groepsruimtes waar de spinningles gegeven wordt. En misschien ben of ken jij wel iemand die met een klam, zweterig lichaam en dito kleding het hok uit komt lopen. Zo ja, lees dan vooral even verder!