• Lorem ipsum

Thermokleding tijdens je werk, je hoeft het niet te koud of te warm te hebben

Thermokleding tijdens je werk,  je hoeft het niet te koud of te warm te hebben

Maar weinig mensen weten dat thermokleding niet alleen te gebruiken is voor wintersport. Wist je dat thermokleding ook prima geschikt is om te dragen tijdens je werk of in je vrije tijd?

Thermokleding tijdens je werk

Maar weinig mensen weten dat thermokleding niet alleen gebruikt hoeft te worden voor wintersport. Wist je dat thermokleding ook prima geschikt is om te dragen tijdens je werk of in je vrije tijd? Thermokleding houd je warm maar zorgt er ook voor dat je lichaam kan blijven ademen. Het voert transpiratievocht af waardoor je langer fris en droog blijft.

Veel thermokleding is gemaakt zonder hinderlijke naden en van zacht materiaal zodat het aanvoelt als een tweede huid. Je kunt thermokleding vinden met korte- of lange mouwen. Met wol of zonder wol.

Thermokleding om warm te blijven of juist af te koelen

Thermokleding kan je warm houden maar er bestaat ook thermokleding die je heerlijk koel houden.

De thermokleding zorgt ervoor dat transpiratievocht naar de buitenste laag van je kleding wordt afgevoerd zodat het niet hinderlijk blijft plakken aan je lichaam.

Denk maar eens aan vertegenwoordigers die een katoenen t-shirt onder hun blouse dragen. Katoen heeft de neiging vocht op te nemen waardoor het shirt blijft plakken en niet fijn aanvoelt. Een thermoshirt neemt het zweet niet op en droogt bovendien veel sneller.

Mensen in de zorg zijn bij warm weer ook gebaat bij verkoelende onderkleding. Want wie wil zich nou niet fris voelen terwijl je over de patiënten heen buigt. Of wat nu als je het altijd koud hebt in je witte uniform, zou het niet heerlijk zijn om een lekker warm ondershirt te dragen die er nog mooi uitziet ook? Een warm ondershirt die niet te dik aanvoelt en ook nog eens lang meegaat?

Politie-agenten kunnen ook prima de verkoelende shirts onder hun pak dragen. Het is algemeen bekend dat het politietenue benauwend warm kan zijn, zeker als je achter een verdachte aan hebt moeten rennen. Themoshirts koelen je lichaam daadwerkelijk een paar graden af wat een comfortabeler gevoel kan geven.

Kortom

Neem eens een kijkje op onze site onder het kopje thermokleding om te kiezen uit de verschillende soorten die er zijn. Bij elke categorie hebben wij een korte uitleg geschreven. Natuurlijk willen wij van Sportswearonline u graag helpen met de juiste keuze.