• Lorem ipsum

Handschoenen voor het fietsen in milde tot koude omstandigheden

Handschoenen voor het fietsen in milde tot koude omstandigheden

Als het kouder wordt dan is het handig om passende handschoenen aan te schaffen fietsen. Aangezien er een enorme variatie is in handschoenen hebben wij de verschillen op een rijtje gezet.

Verschillende Fiets handschoenen uitgelicht:

Als het kouder wordt dan is het handig om passende handschoenen aan te schaffen voor deze omstandigheden. Tegenwoordig zijn er handschoenen voor verschillende temperaturen verkrijgbaar, voor het najaar kan je dan weer een ander soort handschoen gebruiken als voor de winter of in droge/ natte omstandigheden. Aangezien er een enorme variatie is in handschoenen hebben wij de verschillen op een rijtje gezet:

1. Bioracer Winter fietshandschoenen

Isolerende beschermende fietshandschoenen voorgevormd in stuurgreep positie. Deze handschoenen combineren maximale grip met maximale bescherming en isolatie. De handschoenen zijn gemaakt van 3DNEO wat lichter is dan normaal neopreen. De binnenlaag van de handschoenen zijn gemaakt van 3D-weefsel gevuld met kleine luchtbelletjes. Deze luchtbelletjes houden je handen warm. De handschoenen zijn dunner dan handschoenen gemaakt van normaal neopreen. De handschoenen zijn wind- en waterproof en drogen bijzonder snel.

Gebruik bij: winter omstandigheden, kou en regen

https://www.sportswearonline.nl/winter-fietshandschoenen.html

Bioracer winter fietshandschoenen

 

2. Bioracer Glove One Tempest Protect Pixel, zwart/grijs

Deze handschoenen zijn ontworpen om alles te bieden wat je in de winter aan uitrusting nodig hebt: maximale bescherming en zichtbaarheid onder alle omstandigheden. Zij horen bij een compleet nieuwe ontwikkeling en zijn helemaal opnieuw ontworpen en zitten vol nieuwe ideeën en concepten. De grootste verbetering is de manier waarop de verschillende panelen gestikt zijn. In plaats van een naad aan de binnenzijde, zijn de handschoenen gestikt vanaf de buitenzijde om irritatie te voorkomen. Deze wind- en waterbestendige stoffen beschermen je handen tegen de kou, maar ook tegen overmatig zweten dankzij hun ademende vermogen. De handschoenen dragen bij aan een constante temperatuur, zodat je van begin tot eind van je rit geniet. De reflecterende inzetstukken maken je beter zichtbaar en vergroten zo je veiligheid.

Gebruik bij: herfst en winter

https://www.sportswearonline.nl/bioracer-glove-one-tempest-protect-pixel-zwartgrij.html

3. Craft Siberian 2.0 Glove

Een warme handschoen gemaakt van wind- en waterdichte shell-stof en fleecevoering. Door de siliconenprint in de palm van de handschoen heeft u een betere grip op het stuur. De handschoen heeft een klittenband sluiting, zachte badstof op de duim en reflecterende print voor betere zichtbaarheid. 

Gebruik bij: in koude en natte omstandigheden

https://www.sportswearonline.nl/siberian-20-handschoenen.html

Siberian Glove

4. Craft Hybrid Weather Glove

Over een bijzondere handschoen gesproken! De handschoen is voorzien van een wind- en waterdicht kapje wat je over je vingers heen kunt trekken, waardoor je vingers bij regenachtig weer lekker warm en droog blijven. Bij droog weer kun je het kapje naar binnen vouwen op de handschoen zelf. Deze lekkere warme handschoen kun je gebruiken voor vrijwel elke sport of activiteit. De handschoen is gemaakt van dun, zacht en comfortabel materiaal.

Gebruik bij: koude- en natte omstandigheden

https://www.sportswearonline.nl/hybrid-weather-glove-handschoen-zwart.html

5. Craft Core Insulate Split Finger Glove

Met fleece gevoerde en gewatteerde XC-handschoen met splitvinger en winddicht bovenwerk voor training in koude omstandigheden.

Gebruik bij: winter klik hier

 

 

Meer informatie over welke kleding je nodig hebt voor winterse omstandigheden en tips waar je rekening mee moet houden vind je in de blog: tips voor fietsen in herfst en winterse omstandigheden