• Lorem ipsum

Born

Born

Het dorpje Born, Limburg, 1985. Wim Jennen, apotheker en uitstekend amateurwielrenner richt samen met compagnon/apotheker Frank Sikkes BORN Sportscare B.V. met een hele duidelijke en praktische reden. Zij vinden namelijk dat sportvoeding beter, lekkerder en sportervriendelijker moet. BORN wordt vanaf dat moment een pionier van innovatieve voeding voor weekend warriors én professionals.

Zij innoveren nog steeds in nauwe samenwerking met development partners, professionele atleten en voedingsdeskundigen, waarbij effectiviteit, kwaliteit én perfecte smaakbeleving van hun sportdranken, repen en gels tijdens het sporten de uitgangspunten zijn. Naast advies en sportvoeding, hebben zij ook sportverzorgende producten voor de verzorging en bescherming van jouw sportlichaam.

BORN is er voor je: op elk moment dat jij die helpende hand, dat duwtje in de rug, dat stukje extra verzorging kunt gebruiken.

Heldere missie van Born:

Duursporters aan grotere prestaties en onvergetelijke ervaringen helpen met de beste sportvoeding en verzorgingsproducten. Het maakt niet uit of je professional bent of toerfietser. Born gaat met je mee op avontuur.

Toon:
€19,95
Een BITESIZE CHOCO biedt een smakelijke aanvulling van de benodigde koolhydraten. Compacte (en heerlijke) reep van 30 gram met rijstchips en perzik bedekt met een heerlijke chocoladecoating die smelt in je mond. Lees meer
Born
Bitesize Choco, energiereep, box van 12 stuks
Een BITESIZE CHOCO biedt een smakelijke aanvulling van de benodigde koolhydraten. Compacte (en heerlijke) reep van 30 gram met rijstchips en perzik bedekt met een heerlijke chocoladecoating die smelt in je mond.
€19,95 Incl. btw
Born
Artikelcode B2002004
€12,50
NO FRICTION CREAM is pure verzorging voor je huid tegen wrijving. Ideaal ter bescherming van zitvlak, voeten en andere gevoelige plekjes tegen irritaties door transpiratie en wrijving. Lees meer
Born
No Friction Cream
NO FRICTION CREAM is pure verzorging voor je huid tegen wrijving. Ideaal ter bescherming van zitvlak, voeten en andere gevoelige plekjes tegen irritaties door transpiratie en wrijving.
€12,50 Incl. btw
€12,95
Koolhydraatdrank die uw lichaam voorziet van een constante flow aan energie. Tijdens uw rit, run of triatlon wilt u immers uw grenzen verleggen. ENERGY bevat een mix van enkelvoudige en meervoudige koolhydraten. Lees meer
Born
Energie Multi Carb Sports drink, sinaasappel, 540 gram
Koolhydraatdrank die uw lichaam voorziet van een constante flow aan energie. Tijdens uw rit, run of triatlon wilt u immers uw grenzen verleggen. ENERGY bevat een mix van enkelvoudige en meervoudige koolhydraten.
€12,95 Incl. btw
Born
Artikelcode B2002034
€5,95
Na gebruik van deze douchegel ervaar je een extreem gevoel van frisheid. Ideaal als ochtenddouche of als ontspanning na een actieve inspanning. Lees meer
Born
Awake Shower douchegel, menthol
Na gebruik van deze douchegel ervaar je een extreem gevoel van frisheid. Ideaal als ochtenddouche of als ontspanning na een actieve inspanning.
€5,95 Incl. btw
Born
Artikelcode B2002004
€12,50
Na jou training, granfondo, toertocht of hardlooprondje verdien je RECOVERY RELAX. Herstel en ontspanning na inspanning zijn namelijk ontzettend belangrijk. Lees meer
Born
Recovery Relax instant massage creme
Na jou training, granfondo, toertocht of hardlooprondje verdien je RECOVERY RELAX. Herstel en ontspanning na inspanning zijn namelijk ontzettend belangrijk.
€12,50 Incl. btw
Born
Artikelcode B2001006
€21,50
Lekkere eiwitshake met vanillesmaak. De combinatie van eiwitten én koolhydraten in RECOVERY SHAKE ondersteunt het herstel van spieren na een intensieve training of duurinspanning. Lees meer
Born
Recovery Shake, Vanilla
Lekkere eiwitshake met vanillesmaak. De combinatie van eiwitten én koolhydraten in RECOVERY SHAKE ondersteunt het herstel van spieren na een intensieve training of duurinspanning.
€21,50 Incl. btw
€26,95
Vloeibare koolhydraatgel met +21 gram koolhydraten en een ongekend effect. Lees meer
Born
Super Liquid Gel, Appel, box van 12 stuks
Vloeibare koolhydraatgel met +21 gram koolhydraten en een ongekend effect.
€26,95 Incl. btw
€33,75
De Xtra Bar Banana is een niet smeltende energiereep met 2:1 glucose/fructose verhouding. Lees meer
Born
Xtra Bar Banana, energierepen box van 15 stuks
De Xtra Bar Banana is een niet smeltende energiereep met 2:1 glucose/fructose verhouding.
€33,75 Incl. btw
€8,95
BORN WATTS & MINERALS is een verfrissende, no-carb, electrolytendrank (bruistablet) voor een optimale rehydratie tijdens inspanning. Lees meer
Born
Watts & Minerals No Carb Electrolyte drink, orange
BORN WATTS & MINERALS is een verfrissende, no-carb, electrolytendrank (bruistablet) voor een optimale rehydratie tijdens inspanning.
€8,95 Incl. btw
Toon: