• Lorem ipsum

Born

Born

Het dorpje Born, Limburg, 1985. Wim Jennen, apotheker en uitstekend amateurwielrenner richt samen met compagnon/apotheker Frank Sikkes BORN Sportscare B.V. met een hele duidelijke en praktische reden. Zij vinden namelijk dat sportvoeding beter, lekkerder en sportervriendelijker moet. BORN wordt vanaf dat moment een pionier van innovatieve voeding voor weekend warriors én professionals.

Zij innoveren nog steeds in nauwe samenwerking met development partners, professionele atleten en voedingsdeskundigen, waarbij effectiviteit, kwaliteit én perfecte smaakbeleving van hun sportdranken, repen en gels tijdens het sporten de uitgangspunten zijn. Naast advies en sportvoeding, hebben zij ook sportverzorgende producten voor de verzorging en bescherming van jouw sportlichaam.

BORN is er voor je: op elk moment dat jij die helpende hand, dat duwtje in de rug, dat stukje extra verzorging kunt gebruiken.

Heldere missie van Born:

Duursporters aan grotere prestaties en onvergetelijke ervaringen helpen met de beste sportvoeding en verzorgingsproducten. Het maakt niet uit of je professional bent of toerfietser. Born gaat met je mee op avontuur.

Toon:
Born
Artikelcode B2002034
€5,95
Na gebruik van deze douchegel ervaar je een extreem gevoel van frisheid. Ideaal als ochtenddouche of als ontspanning na een actieve inspanning. Lees meer
Born
Awake Shower douchegel, menthol
Na gebruik van deze douchegel ervaar je een extreem gevoel van frisheid. Ideaal als ochtenddouche of als ontspanning na een actieve inspanning.
€5,95 Incl. btw
€12,95€9,95
Koolhydraatdrank die uw lichaam voorziet van een constante flow aan energie. Tijdens uw rit, run of triatlon wilt u immers uw grenzen verleggen. ENERGY bevat een mix van enkelvoudige en meervoudige koolhydraten. Lees meer
Born
Energie Multi Carb Sports drink, sinaasappel, 540 gram
Koolhydraatdrank die uw lichaam voorziet van een constante flow aan energie. Tijdens uw rit, run of triatlon wilt u immers uw grenzen verleggen. ENERGY bevat een mix van enkelvoudige en meervoudige koolhydraten.
€12,95 €9,95 Incl. btw
€19,95€14,95
Een BITESIZE CHOCO biedt een smakelijke aanvulling van de benodigde koolhydraten. Compacte (en heerlijke) reep van 30 gram met rijstchips en perzik bedekt met een heerlijke chocoladecoating die smelt in je mond. Lees meer
Born
Bitesize Choco, energiereep, box van 12 stuks
Een BITESIZE CHOCO biedt een smakelijke aanvulling van de benodigde koolhydraten. Compacte (en heerlijke) reep van 30 gram met rijstchips en perzik bedekt met een heerlijke chocoladecoating die smelt in je mond.
€19,95 €14,95 Incl. btw
€33,75€24,95
De Xtra Bar Banana is een niet smeltende energiereep met 2:1 glucose/fructose verhouding. Lees meer
Born
Xtra Bar Banana, energierepen box van 15 stuks
De Xtra Bar Banana is een niet smeltende energiereep met 2:1 glucose/fructose verhouding.
€33,75 €24,95 Incl. btw
Born
Artikelcode B2001003
€17,95€12,95
Tijdens inspanning verbrand je veel koolhydraten en verlies je veel vocht en mineralen. Aanvulling is dus enorm belangrijk! ISO PRO+ vult niet alleen de koolhydraten, vocht en mineralen aan, maar bevat ook nog eens Peptopro®. Lees meer
Born
ISO PRO+ Sportdrank
Tijdens inspanning verbrand je veel koolhydraten en verlies je veel vocht en mineralen. Aanvulling is dus enorm belangrijk! ISO PRO+ vult niet alleen de koolhydraten, vocht en mineralen aan, maar bevat ook nog eens Peptopro®.
€17,95 €12,95 Incl. btw
Born
Artikelcode B2001006
€21,50€15,95
Lekkere eiwitshake met vanillesmaak. De combinatie van eiwitten én koolhydraten in RECOVERY SHAKE ondersteunt het herstel van spieren na een intensieve training of duurinspanning. Lees meer
Born
Recovery Shake, Vanilla
Lekkere eiwitshake met vanillesmaak. De combinatie van eiwitten én koolhydraten in RECOVERY SHAKE ondersteunt het herstel van spieren na een intensieve training of duurinspanning.
€21,50 €15,95 Incl. btw
Toon: