• Lorem ipsum

Uw eigen ontwerp

Zelf kleding ontwerpen

Herkenbaar, veilig maar vooral heel gaaf om allemaal dezelfde fietskleding te dragen. Voor verenigingen maar ook voor groepen fietsers die het leuk vinden om samen te mountainbiken/ racefietsen bieden wij de optie om de fietskleding zelf te ontwerpen. Een minimale bestelling gaat vanaf 5 sets dus ook voor een vriendenteam is kleding in eigen ontwerp zeker mogelijk. 

Of het nu gaat om een heel fiets tenue of alleen een shirt en/of bibshort, wij leveren volledige maatwerk. Pas uw keuzes naar wens aan, de opties zijn eindeloos: eigen logo, kleuren of tekst, stoffen, zemen, ritszakken, reflecterende strips, liners... 

Hoe gaat het in zijn werk?

Eigenlijk is alles mogelijk, of u heeft al een bepaald idee over de kleuren, waar het logo/ de tekst moet komen te staan of u begint vanaf nul. Wij hebben designers achter de hand die u kunnen adviseren.

Per mail krijg u een voorstel voor een ontwerp waarna u deze kunt accepteren of suggesties meegeven over aanpassingen. Soms zijn er meerdere ontwerpen nodig voor het ontwerp definitief is. 

Duur traject

Vanaf het moment dat het ontwerp definitief is is de gemiddelde levertijd met opdruk 6 weken. Hou rekening met een minimale bestelling van 5 sets.

 

Toon:
Geen producten gevonden...