• Lorem ipsum

Fietsjacks Dames

Een dames fietsjack beschermt jou tegen regen, wind of allebei. Tevens zijn er fietsjacks voor koude omstandigheden, welke jou warm, droog en comfortabel houden op de fiets. Ook zijn fietsjacks ideaal voor de frisse ochtenden en avonden in de lente en zomer. De dames fietsjacks in ons assortiment zijn over het algemeen gemaakt van lichtgewicht materiaal met zeer hoge kwaliteit.(lees verder onderaan de pagina)

Toon:
Artikelcode 1906071-999000SALE
€159,99€99,95
SALE, gaat uit de collectie bij Craft
Het Craft Transit Rain Set voor dames. Het is een functionele set jack en een broek voor dagelijks fietsritten van bijvoorbeeld woon-werk. Wind en waterdicht! Lees meer
Transit Rain Set dames zwart
SALE, gaat uit de collectie bij Craft
Het Craft Transit Rain Set voor dames. Het is een functionele set jack en een broek voor dagelijks fietsritten van bijvoorbeeld woon-werk. Wind en waterdicht!
€159,99€99,95
Artikelcode 1904967-1563
€129,95€69,95
Het Belle Fiets Rain jack voor dames uit de collectie van Craft is een lichtgewicht wind- en waterbestendig fietsjack in een mooie frisse kleur. Ideaal voor winderige en regenachtige zomerdagen zodat je toch lekker kan fietsen! Lees meer
Belle Rain Jacket dames oranje
Het Belle Fiets Rain jack voor dames uit de collectie van Craft is een lichtgewicht wind- en waterbestendig fietsjack in een mooie frisse kleur. Ideaal voor winderige en regenachtige zomerdagen zodat je toch lekker kan fietsen!
€129,95€69,95
Artikelcode 1904967-9999SALE
€129,99€69,95
SALE
Het Belle Fiets Rain jack voor dames uit de collectie van Craft is een lichtgewicht wind- en waterbestendig fietsjack. Ideaal voor winderige en regenachtige dagen zodat je toch lekker kan fietsen! Lees meer
Belle Rain Jacket dames zwart
SALE
Het Belle Fiets Rain jack voor dames uit de collectie van Craft is een lichtgewicht wind- en waterbestendig fietsjack. Ideaal voor winderige en regenachtige dagen zodat je toch lekker kan fietsen!
€129,99€69,95
Toon:

Dames fietsjacks, bescherming tegen de elementen

Jij fietst toch ook liever met zo min mogelijk last van wind, regen of allebei? Met onze dames fietsjacks ga jij de strijd tegen de elementen op de fiets aan.  Zo hebben wij fietsjacks die bescherming bieden tegen regen, wind of allebei. Bij elk fietsjack staat dit vermeld in zowel de productspecificaties als in de tekst. Zo maak jij gemakkelijk een afweging tussen de opties. Bovendien zijn de fietsjacks voorzien van slimme elastische materialen, welke voorkomen dat het fietsjack gaat

Altijd een fietsjack dat bij je past

Elk fietsjack in onze collectie is geschikt voor jouw niveau. Of jij nou net komt kijken, of dat je al vele kilometers hebt gemaakt op de fiets. Uiteraard is het verschil in prijs en collecties wel te vergelijken met het verschil in niveau. Zo is er een windjack wat vrij basic is, maar ook een duurder jack wat niet alleen windbescherming biedt, maar ook bescherming tegen regen. Bovendien is het materiaal van dat fietsjack weer een stuk geavanceerder.

Heb jij vragen over welk fietsjack voor jouw niveau het meest geschikt is? Bel ons of gebruik de chat, bij Sportswearonline werken echte sporters die je graag helpen.