• Lorem ipsum

Fietsshirts Dames

Dames Fietsshirts shop je bij Sportswearonline.nl. Bekijk de nieuwste collectie fietsshirts, fiets singlets en fiets tops voor vrouwen. Gratis thuisbezorgd!

Toon:
Craft
Artikelcode 1907820-410000
€82,95
direct leverbaar uit onze voorraad
Ideal Thermal Jersey is een zacht en warm fietsshirt dat je warm houdt tijdens intense ritten op koude herfst- en winterdagen. Lees meer
Craft
Ideal Deal Thermal Jersey M
Ideal Thermal Jersey is een zacht en warm fietsshirt dat je warm houdt tijdens intense ritten op koude herfst- en winterdagen.
€82,95
Craft
Artikelcode 1904970-2760-SALE
€89,99€59,99
direct leverbaar uit onze voorraad
De Craft Belle Glow jersey voor dames is een fietsshirt voor zomerse tochten. Met reflecterende prints voor extra zichtbaarheid en mesh panelen voor extra verkoeling. Lees meer
Craft
Belle Glow Jersey dames paars
De Craft Belle Glow jersey voor dames is een fietsshirt voor zomerse tochten. Met reflecterende prints voor extra zichtbaarheid en mesh panelen voor extra verkoeling.
€89,99€59,99
Craft
Artikelcode 1905511-801000-SALE
€59,99€39,99
direct leverbaar uit onze voorraad
De Craft Brilliant 2.0 Halfzip Pullover voor dames is een tweede laat voor extra isolatie en warmte . Geschikt voor vele buitensporten in koude omstandigheden. Lees meer
Craft
Brilliant 2.0 Halfzip dames roze/oranje
De Craft Brilliant 2.0 Halfzip Pullover voor dames is een tweede laat voor extra isolatie en warmte . Geschikt voor vele buitensporten in koude omstandigheden.
€59,99€39,99
Craft
Artikelcode 1903587-2091-sale
€39,99€19,99
direct leverbaar uit onze voorraad
De Pure Top van Craft is een zeer vrouwelijke top in een modieuze kleurstelling. Gemaakt van funtionele hoogwaardige materialen voor optimaal sportplezier! Lees meer
Craft
Pure Elastic Top dames
De Pure Top van Craft is een zeer vrouwelijke top in een modieuze kleurstelling. Gemaakt van funtionele hoogwaardige materialen voor optimaal sportplezier!
€39,99€19,99
€39,99€37,99
direct leverbaar uit onze voorraad
Craft Cool Superlight Sleeveless ondershirt voor dames. Extreme ventilatie en verkoeling. Het ideale ondershirt voor fietsers en hardlopers, geschikt voor warm weer. Lees meer
Craft
Stay Cool Mesh Superlight Sleeveless ondershirt
Craft Cool Superlight Sleeveless ondershirt voor dames. Extreme ventilatie en verkoeling. Het ideale ondershirt voor fietsers en hardlopers, geschikt voor warm weer.
€39,99€37,99
€39,99€37,99
direct leverbaar uit onze voorraad
Craft Cool Superlight Sleeveless voor dames. Extreme ventilatie en verkoeling. Het ideale ondershirt voor fietsers en hardlopers, geschikt voor warm weer. Lees meer
Craft
Stay Cool Mesh Superlight Sleeveless ondershirt wit
Craft Cool Superlight Sleeveless voor dames. Extreme ventilatie en verkoeling. Het ideale ondershirt voor fietsers en hardlopers, geschikt voor warm weer.
€39,99€37,99
Toon:
Fietsshirts Dames

Dames fietsshirts worden steeds beter, mooier en comfortabeler. Ervaar zelf ook de prettige pasvorm tijdens je fietstochten. Ervaar de prettige ondersteuning aan het bovenlichaam, de snelle vochtafvoer en goede ventilatie van elk fietsshirt. Combineer dat met een mooi en modern design en je hebt een dames fietsshirt wat helemaal klaar is voor de topprestaties die jij gaat leveren!


Dames fietsshirts met functionele eigenschappen

Het fietsshirt of wielershirt is niet alleen het meest zichtbare deel van je fietsoutfit, maar ook een belangrijke. Belangrijk is dat het fietsshirt lang genoeg is aan de achterkant, zodat het altijd goed over je broek blijft vallen in een fietshouding. Daarnaast zijn de fietsshirts voor dames zo ontworpen dat ze extra comfortabel rond de borsten zitten. In combinatie met een Sport BH zorgt dit voor goede ondersteuning tijdens het fietsen.

Tijdens het fietsen wil jij natuurlijk alleen maar bezig zijn met je fietstocht. Je wielershirt en de rest van je fietskleding moet gewoon prettig zitten en goed werken. Shop daarom jouw dames fietsshirt bij Sportswearonline en verzeker jezelf van een optimale werking!


Een fietsshirt shoppen, waar moet je op letten?

Test de fietshouding bij het passen van een fietsshirt. Ga goed voorovergebogen zitten en kijk of de mouwen en de achterkant van het shirt niet omhoog gaan. Voel of het fietsshirt lekker om de nek zit, te strak is niet fijn dat gaat irriteren tijdens het fietsen. Belangrijk, een fietsshirt mag niet teveel knellen rondom de borsten. Dat vermindert de samenwerking met bijvoorbeeld een Sport BH en zit ook niet lekker. Controleer of de rits goed werkt en of je makkelijk met je armen bij de zakken op het rugpaneel kan. Alles positief? Pak je fiets en ga genieten.

Heb jij vragen of wil je meer informatie en advies over een perfect fietsshirt voor jou? Gebruik onze chat onderaan de pagina of bel ons. Ontvang jij liever via e-mail reactie? Vul dan gemakkelijk het contactformulier in. Bij Sportswearonline werken echte sporters die je graag verder helpen.