• Lorem ipsum

Uw eigen ontwerp

Voor verenigingen/ fietsgroepen bieden wij u de optie om custom-made fietskleding te ontwerpen van het merk Bioracer. Of het nu gaat om een heel fiets tenue of alleen een shirt en/of bibshort, wij leveren volledige maatwerk. Pas uw keuzes naar wens aan, de opties zijn eindeloos: eigen logo, kleuren of tekst, stoffen, zemen, ritszakken, reflecterende strips, liners... 

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens het eerste contact met ons spreken wij samen door waar uw wensen liggen. Per mail krijg u een voorstel voor een ontwerp waarna u deze kunt accepteren of suggesties meegeven over aanpassingen. Soms zijn er meerdere ontwerpen nodig voor het ontwerp definitief is. Wij adviseren graag over welke kleding het meest geschikt is en hoe de pasvorm is. Uiteraard kunnen wij u voorbeelden laten zien en kunt u vooraf de kleding altijd passen zodat u zeker bent dat u de juiste kleding besteld.

Eigen ontwerp

Er zijn verschillende mogelijkheden om te komen tot een passend ontwerp, u weet wat u wilt, bent zelf handig met grafische programma's en levert het ontwerp kant en klaar aan. Of u heeft een beeld hoe de kleding ongeveer uit komt te zien en levert een grove schets aan. Tot slot hebben wij ook ervaring met klanten die graag een voorstel willen ontvangen op basis van wat basis criteria. Wij hebben designers achter de hand die u kunnen adviseren. 

Vakkundige advies

Bij Sportswearonline werken zelf fanatieke fietsers die u goed advies kunnen geven over uw voorkeur custom- made fietskleding. Wij denken graag met u mee voor het beste resultaat. 

Informatie over de status van de ontwerp

Uit ervaring blijkt dat het maken van custom kleding zorgvuldig moet gebeuren en dat deze uit meerdere stappen bestaat. Tijdens dit proces zullen wij regelmatig contact met u opnemen om zaken te overleggen en houden wij u op de hoogte van de status zodat u steeds weet waar u in het proces zit. 

Duur traject

Vanaf het moment dat het ontwerp definitief is is de gemiddelde levertijd met opdruk 6 weken (hou rekening met een minimale bestelling van 5 sets).

Prijsopgave voor grotere aantallen?

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Voor meer vragen kunt u  het contactformulier invullen of ons mailen naar [email protected]

Toon:
Geen producten gevonden...