• Lorem ipsum

Het bestelproces

Om de opties met ons te bespreken voor custom- made fietskleding kunt u contact met ons opnemen per telefoon, per e-mail of via ons contact formulier. Wij horen graag wat uw wensen zijn en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor custom kleding ontwerpen en bedrukken. Let op: er is meer kleding beschikbaar dan wij op de website hebben staan!

Prijsopgave

Als u enthousiast bent geworden over de mogelijkheden dan kunnen wij u een prijsopgave doen voor Bioracer kleding met evt. bedrukking.

Drukwerk

Als u akkoord bent over de prijs gaan wij aan de slag met het drukontwerp van de kleding. U ontvangt een voorstel hoe het drukwerk op de kleding eruit komt te zien op basis van uw wensen. Wij hebben de de logo's in EPS bestand hiervoor nodig. 

Paskleding

Voordat wij gaan drukken is het belangrijk om de juiste maten te bepalen. U ontvangt eerst een pas-set zodat u en de rest van uw team de kleding kunt gaan passen. Op verzoek is het ook mogelijk dat wij langskomen en een pas-avond/ middag inplannen. 

Bestellen

Na het passen horen wij graag van u de definitieve aantallen zodat wij de kleding kunnen gaan drukken.

Levering

Als de kleding gedrukt is dan controleren wij of alles klopt en dan sturen wij u de kleding toe.

Factuur

Pas als u 100% tevreden bent en het proces is afgerond dan sturen wij u de nota toe.

 

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Voor meer vragen kunt u  het contactformulier invullen of ons mailen naar [email protected]

 

 

Toon:
Geen producten gevonden...