• Lorem ipsum

Spinning kleding heren

Spinning, wat is er nou intensiever dan dit in de sportschool? Steeds meer mensen ontdekken ook dat functionele spinning kleding een grote bijdrage levert aan het comfort op de spinningfiets. Want deze sportkleding houdt jouw lichaam droger, frisser en koeler tijdens het spinnen. En dat is nou precies waardoor jij extra lang door kunt gaan om die kilometers te maken. (lees verder onderaan de pagina)

Toon:
€39,95
direct leverbaar uit onze voorraad
Het perfecte ondershirt van Craft voor trainingen in warme omstandigheden zowel indoor als outdoor. Optimale ventilatie, vochtafvoer en verkoeling. Lees meer
Craft
Stay Cool Mesh Superlight Sleeveless heren wit
Het perfecte ondershirt van Craft voor trainingen in warme omstandigheden zowel indoor als outdoor. Optimale ventilatie, vochtafvoer en verkoeling.
€39,95
Toon:


Functionele heren spinning kleding


Tijdens het spinnen ga je natuurlijk veel zweten omdat het zo intensief is. De juiste fietskleding, speciaal voor het spinnen, zorgt ervoor dat je veel comfortabeler kunt blijven trappen. De functionele spinning kleding in deze categorie zorgt voor snelle vochtafvoer, goede ventilatie, extra comfort en ziet er natuurlijk goed uit. Het is belangrijk om te zorgen voor goede ventilatie en vochtafvoer, omdat je daarmee je lichaamstemperatuur beter reguleert. Hierdoor blijf je koeler tijdens het spinnen, wat weer ten goede komt aan je prestaties.


Waaruit bestaat de optimale spinning outfit?


Allereerst, de spinningbroek of de fietsbroek. Het meest comfortabele is natuurlijk een fietsbroek met een goede zeem, welke je extra comfort geeft op de fiets. In tegenstelling tot wielrenners of mountainbikers, is het voor spinners vaak niet nodig om een Bibshort model te dragen. Een regulier model is net zo comfortabel tijdens het spinnen. Belangrijk aan de spinningbroek is dat deze silicone gripranden heeft bij de benen. Zo kruipt de broek niet omhoog tijdens het fietsen.

Het fietsshirt –of spinning shirt- is belangrijk omdat het transpiratie snel afvoert en je lichaam actief koel houdt. Daarnaast is het altijd prettig om er een beetje extra sportief bij te lopen tijdens het spinnen natuurlijk!

De onderkleding is ook erg belangrijk. Te denken valt aan verkoelende onderkleding zoals Craft Stay Cool of Odlo X-Light onderkleding. Deze twee collecties zorgen ervoor dat je lichaam goed koel blijft en voeren transpiratie ontzettend snel af naar de buitenlucht of de volgende laag. Functioneler dan dit wordt het niet.