• Lorem ipsum

PRO Sport Compressie tubes

Artikelcode 01112106201000H
€44,95 €39,95 Incl. btw
Ma t/m vr voor 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden

de Herzog PRO tubes effectief bij kuitklachten, shinsplint- en achillespeesproblemen. De tubes verminderen de schokbelasting waardoor spierschade wordt voorkomen. Lees meer

Productomschrijving

PRO Sport Compressie tubes

Net als de kousen zijn de Herzog PRO tubes effectief bij kuitklachten, shinsplint- en achillespeesproblemen. De tubes verminderen de schokbelasting waardoor spierschade wordt voorkomen. Daarnaast zorgen de tubes voor een optimale afvoer van afvalstoffen. Omdat er geen sprake is van compressie op de voet, kun je de tubes na je cooling down het beste uittrekken. Wil je alles uit je sportprestaties halen? De tubes in combinatie met de enkelsokken van Herzog zijn effectief in het voorkomen van blessures. Veel sporters die al jaren kampen met klachten zijn met Herzog PRO Compressietubes weer in staat om zonder klachten te presteren.

Let op: Het is aan te raden om de tubes alleen te dragen tijdens de sportieve inspanning. Tijdens het rusten is er namelijk geen sprake van compressiewerking op de voet, maar alleen op het onderbeen. Door het dragen van de tubes tijdens het sporten wordt het ontstaan van vochtophoping in de voet voorkomen. Speciaal in combinatie met de enkelsokken van Herzog Medical zijn de tubes effectief in het voorkomen van blessures tijdens het sporten.

Eigenschappen:

  • Minder vermoeide benen na jouw training
  • Voorkom blessures en spierpijn
  • Bespoedig het herstel van achillespees- en scheenbeenblessures
  • De Perfect fit dankzij 6 speciale opmeetpunten
  • 23-30 mmHG compressie

mijn maat berekenen

instructies aantrekken kous

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 Reviews