• Lorem ipsum

Schaatsbroeken Heren

Een goede schaatsbroek houdt je benen lekker warm, maar ook geventileerd en moet dus over ademend vermogen beschikken. Bij Sportswearonline.nl vind je Craft schaatsbroeken in diverse soorten, maten en kleuren. Bekijk het assortiment en lees meer over de producten op de productpagina’s. Hieronder vind je nog meer informatie.(lees verder onderaan de pagina)

Toon:
Craft
Artikelcode 940130-1999SALE
€94,99€74,95
direct leverbaar uit onze voorraad
Tijdelijk in prijs verlaagd!
Deze Craft thermo collant windstopper is ideaal voor het schaatsen. Doordat deze gemaakt is van thermisch materiaal blijf je lekker warm. Lees meer
Craft
Windstopper Thermo Collant unisex
Tijdelijk in prijs verlaagd!
Deze Craft thermo collant windstopper is ideaal voor het schaatsen. Doordat deze gemaakt is van thermisch materiaal blijf je lekker warm.
€94,99€74,95
Craft
Artikelcode 940100-1999
€64,99
direct leverbaar uit onze voorraad
Deze Craft thermo collant is ideaal voor het fietsen of schaatsen. De collant heeft een prettige pasvorm en is gemaakt van fijn zacht materiaal om lekker warm te blijven. Lees meer
Craft
Thermo Collant unisex zwart
Deze Craft thermo collant is ideaal voor het fietsen of schaatsen. De collant heeft een prettige pasvorm en is gemaakt van fijn zacht materiaal om lekker warm te blijven.
€64,99
Craft
Artikelcode 940136-1999
€59,99
direct leverbaar uit onze voorraad
Deze Craft Thermo Tight zwart houd je benen lekker warm in koude winterse temperaturen. Voorzien van comfortabel Thermo Fleece materiaal! Lees meer
Craft
Thermo Tight zwart
Deze Craft Thermo Tight zwart houd je benen lekker warm in koude winterse temperaturen. Voorzien van comfortabel Thermo Fleece materiaal!
€59,99
Craft
Artikelcode 940135-1999
€84,99€74,99
direct leverbaar uit onze voorraad
Lekker warme schaatsbroek met een ritssluiting van boven naar benden aan beide zijkanten. Houd je lekker warm tijdens de koude schaatstochten. Lees meer
Craft
Thermo Tight Ritssluiting zwart unisex
Lekker warme schaatsbroek met een ritssluiting van boven naar benden aan beide zijkanten. Houd je lekker warm tijdens de koude schaatstochten.
€84,99€74,99
Craft
Artikelcode 940135-1390
€84,99€74,99
direct leverbaar uit onze voorraad
Lekker warme schaatsbroek van Craft, met een ritssluiting van boven naar benden aan beide zijkanten. Houd je lekker warm tijdens de koude schaatstochten. Lees meer
Craft
Thermo Tight Ritssluiting navy unisex
Lekker warme schaatsbroek van Craft, met een ritssluiting van boven naar benden aan beide zijkanten. Houd je lekker warm tijdens de koude schaatstochten.
€84,99€74,99
Craft
Artikelcode 1905250-999999SALE
€69,95€49,95
direct leverbaar uit onze voorraad
Warme softshellbroek met voorgevormde knieën, verstelbare taille voor skiën. Lees meer
Craft
Force Pant men
Warme softshellbroek met voorgevormde knieën, verstelbare taille voor skiën.
€69,95€49,95
Craft
Artikelcode 940100-1335
€79,99€64,99
direct leverbaar uit onze voorraad
Deze Craft thermo collant is ideaal voor het fietsen of schaatsen. Prettige pasvorm en gemaakt van zeer zacht materiaal. Om lekker warm te blijven tijdens je favoriete sport. Lees meer
Craft
Thermo Collant unisex kobalt
Deze Craft thermo collant is ideaal voor het fietsen of schaatsen. Prettige pasvorm en gemaakt van zeer zacht materiaal. Om lekker warm te blijven tijdens je favoriete sport.
€79,99€64,99
Craft
Artikelcode 940135-1335
€84,99€74,99
direct leverbaar uit onze voorraad
Lekker warme schaatsbroek van Craft, met een ritssluiting van boven naar benden aan beide zijkanten. Houdt je lekker warm tijdens de koude schaatstochten. Lees meer
Craft
Thermo Tight Ritssluiting kobalt
Lekker warme schaatsbroek van Craft, met een ritssluiting van boven naar benden aan beide zijkanten. Houdt je lekker warm tijdens de koude schaatstochten.
€84,99€74,99
€139,99€119,99
direct leverbaar uit onze voorraad
De Ideal Pro Wind Bib tight is een warme lange fietsbroek/schaatsbroek voor koude omstandigheden. Heeft een wind-en waterdichte voorzijde en rondom reflectie! Zonder zeem! Lees meer
Craft
Ideal Pro Wind Bib Tight zonder zeem heren zwart
De Ideal Pro Wind Bib tight is een warme lange fietsbroek/schaatsbroek voor koude omstandigheden. Heeft een wind-en waterdichte voorzijde en rondom reflectie! Zonder zeem!
€139,99€119,99
Craft
Artikelcode 940136-1390
€59,99
direct leverbaar uit onze voorraad
Deze Craft Thermo Tight in de kleur Navy houd je benen lekker warm in koude winterse temperaturen. Voorzien van comfortabel Thermo Fleece materiaal! Lees meer
Craft
Thermo Tight navy
Deze Craft Thermo Tight in de kleur Navy houd je benen lekker warm in koude winterse temperaturen. Voorzien van comfortabel Thermo Fleece materiaal!
€59,99
Craft
Artikelcode 940136-1335
€59,99
direct leverbaar uit onze voorraad
Deze Craft Thermo Tight in de kleur Navy houdt je benen lekker warm in de koude winterse temperaturen. Voorzien van comfortabel Thermo Fleece materiaal! Lees meer
Craft
Thermo Tight kobalt
Deze Craft Thermo Tight in de kleur Navy houdt je benen lekker warm in de koude winterse temperaturen. Voorzien van comfortabel Thermo Fleece materiaal!
€59,99
Toon:


Wat is belangrijk bij een schaatsbroek?

Een schaatsbroek moet uiteraard aan de basiseisen voldoen; voldoende lengte, een goede pasvorm, duurzaamheid en functioneel materiaal. Daarnaast zijn er persoonlijke voorkeuren zoals; wil je een strakke of lossere broek, wil je er eentje met rits of zonder, een blauwe of een zwarte, etc. Belangrijk is in ieder geval dat het materiaal van de schaatsbroek je benen goed op temperatuur houdt, maar ook zorgt voor afvoer van overtollige warmte en zweet. Het materiaal moet dus ademend zijn, zodat je lichaam niet ontzettend klam wordt.

Onze Craft schaatsbroeken voldoen allemaal aan deze eis, of je nou een Thermo Collant of Thermo Tight als voorbeeld neemt. Sommige mensen willen graag een rits in de schaatsbroek hebben, om hem gemakkelijk aan en uit te kunnen trekken. Daarvoor hebben wij de Thermo Thight met rits, de Thermo Tight met rits en de Craft AXC Touring Pant schaatsbroek.

Wat voor schaatsbroeken zijn er?

Zojuist hebben wij de schaatsbroeken met een rits alvast opgenoemd. Globaal zijn er drie modellen, namelijk:


Thermo Collant

De Craft Thermo Collant is een thermo salopette en kan je ook zien als een schaatspak. Het is een lange schaatsbroek met bretels, zodat deze niet afzakt tijdens het schaatsen. Deze is beschikbaar in een normale versie, een versie met een ritssluiting aan beide zijkanten en een versie met Windstopper materiaal welke de Craft Thermo Collant Windstopper heet. Deze laatste is ideaal voor de Weissensee.


Thermo Tight

De Craft Thermo Tight is een lange schaatsbroek zonder bretels. Qua materiaal hetzelfde als de normale Thermo Collant. Deze is beschikbaar in een normale uitvoering, of met volledige ritssluitingen aan beide zijkanten, vanaf de onderzijde tot helemaal bovenaan.