• Lorem ipsum

Schaatsjacks Heren

Een goed schaatsjack helpt u om warm en beschermd te blijven tegen kou, wind en eventueel sneeuw of regen. Schaatst u op een schaatsbaan of op natuurijs? Hou rekening met de omstandigheden om uw kledingkeus samen te stellen. Hieronder leest u nog meer over de belangrijke zaken bij een schaatsjack, de verschillende soorten en het gebruikte materiaal.

Toon:
Craft
Artikelcode 940155-1935
€119,95€84,95
Prachtig Craft thermo jack in de sportieve zwart/donkerblauwe uitvoering. Dit jack houdt jou heerlijk warm tijdens diverse sporten! Perfecte sportieve pasvorm. Lees meer
Craft
Thermo Jack Flatlock zwart/kobalt
Prachtig Craft thermo jack in de sportieve zwart/donkerblauwe uitvoering. Dit jack houdt jou heerlijk warm tijdens diverse sporten! Perfecte sportieve pasvorm.
€119,95 €84,95 Incl. btw
Craft
Artikelcode 940153-1395
€109,95€99,95
Met het Craft thermo jack, in de mooie kleur donkerblauw, krijg je hoge kwaliteit voor een mooie prijs. Een fijn jack voor fietsen en andere sporten! Lees meer
Craft
Thermojack, unisex, navy
Met het Craft thermo jack, in de mooie kleur donkerblauw, krijg je hoge kwaliteit voor een mooie prijs. Een fijn jack voor fietsen en andere sporten!
€109,95 €99,95 Incl. btw
€139,95€119,95
De Craft Schaats-en fietsjack windstopper is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen waardoor je lekker warm blijft ondanks de koude wind. Lees meer
Craft
Schaats-en fietsjack windstopper, unisex, zwart
De Craft Schaats-en fietsjack windstopper is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen waardoor je lekker warm blijft ondanks de koude wind.
€139,95 €119,95 Incl. btw
Craft
Artikelcode 940153-1999
€109,95€99,95
Met deze Craft thermo jack zwart krijg je een hoge kwaliteit voor een mooie prijs als je zoekt naar een fijn warm jack voor schaatsen , fietsen en vele andere sporten. Lees meer
Craft
Thermojack, unisex, zwart
Met deze Craft thermo jack zwart krijg je een hoge kwaliteit voor een mooie prijs als je zoekt naar een fijn warm jack voor schaatsen , fietsen en vele andere sporten.
€109,95 €99,95 Incl. btw
€139,95€119,95
De Craft Schaats-en fietsjack Windstopper is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen waardoor je lekker warm blijft ondanks de koude wind. Lees meer
Craft
Schaats-en fietsjack Windstopper, unisex, zwart/rood
De Craft Schaats-en fietsjack Windstopper is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen waardoor je lekker warm blijft ondanks de koude wind.
€139,95 €119,95 Incl. btw
Craft
Artikelcode 940155-1994
€119,95€84,95
Het Craft Thermo jacket XC is gemaakt van stretchy materiaal waardoor je optimaal kan bewegen. Het jack is perfect voor hardlopen, schaatsen en fietsen. Lees meer
Craft
Craft Thermojack XC, unisex, zwart/rood
Het Craft Thermo jacket XC is gemaakt van stretchy materiaal waardoor je optimaal kan bewegen. Het jack is perfect voor hardlopen, schaatsen en fietsen.
€119,95 €84,95 Incl. btw
Craft
Artikelcode 940153-1335
€109,95€99,95
Met deze Craft kobaltthermo jack krijg je een hoge kwaliteit voor een mooie prijs als je zoekt naar een fijn warm jack voor schaatsen , fietsen en vele andere sporten. Lees meer
Craft
Thermojack, unisex, kobalt
Met deze Craft kobaltthermo jack krijg je een hoge kwaliteit voor een mooie prijs als je zoekt naar een fijn warm jack voor schaatsen , fietsen en vele andere sporten.
€109,95 €99,95 Incl. btw
Craft
Artikelcode 940153-1440
€109,95€99,95
Met het Craft thermo jack, in de mooie kleur rood, krijg je hoge kwaliteit voor een mooie prijs. Een fijn jack voor fietsen en andere sporten! Lees meer
Craft
Thermojack, unisex, rood
Met het Craft thermo jack, in de mooie kleur rood, krijg je hoge kwaliteit voor een mooie prijs. Een fijn jack voor fietsen en andere sporten!
€109,95 €99,95 Incl. btw
Toon:

Wat is belangrijk bij een schaatsjack heren?

Bij een schaatsjack heren is het belangrijk om te weten in welke omstandigheden u gaat schaatsen. Op een binnenbaan hoeft een schaatsjack helemaal niet zo warm te zijn als u goede onderkleding draagt. Buiten is extra warmte juist wel weer prettig in de vorm van een Craft Thermo Windstopper schaatsjack. Daarnaast is het belangrijk dat het schaatsjack een goed ademend vermogen heeft. Zo voorkomt u dat u helemaal klam van het zweet onder uw schaatsjas vandaan komt. Ook hier helpt goede onderkleding een handje. Dat is de reden waarom onze schaatsjacks ademende eigenschappen bezitten. 
Ten slotte is uiteraard de pasvorm belangrijk. Omdat u bij het schaatsen vaak wat voorover gebogen staat, moet de achterkant wat langer zijn. Ook hier is bij onze schaatsjacks rekening mee gehouden, omdat de achterzijde verlengd is.

Wat voor schaatsjacks zijn er?

Schaatsjacks zijn er natuurlijk legio. Belangrijk is of u op een binnenbaan gaat schaatsen of buiten op natuurijs. Want bij dat laatste is het belangrijk om een drielagen systeem aan te houden, waarbij de eerste laag onderkleding is, de tweede laag een pullover en de derde laag een schaatsjack heren. Zo creëert u een optimale warmte. Op binnenbanen zien we ook vaak dat mensen fietsjacks dragen, die alleen winddicht zijn en niet heel veel warmte bieden. Bij Sportswearonline.nl hebben we diverse schaatsjacks. Zo hebben we het reguliere Craft Thermo Jack, het Craft Thermo Windstopper Jack. Het reguliere thermo jack en de Thermo windstopper jacks zijn vrijwel identiek. 

Het Craft Windstopper Thermo Jack is voorzien van Gore Windstopper materiaal. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor de Weissensee. Het houdt de wind buiten het lichaam en is waterafstotend. Aan de achterzijde is het jack gemaakt van gewoon thermo brush materiaal, wat het ademend vermogen ten goede komt. Kortom, een ideaal schaatsjack heren voor koude en winderige omstandigheden. Zie op de omschrijving van de afzonderlijke producten de verschillen.

Materiaal schaatsjack 

Er zijn twee speciale materialen welke wij hier graag toelichten. Het gaat om 2-Way Stretch Waterproof en 2-Way Stretch Thermo Brush materiaal die worden gebruikt in de schaatsjacks. 2-Way Stretch Waterproof is een waterafstotende stof, welke over goed ademend vermogen beschikt. Dit materiaal is rekbaar, wat de pasvorm ten goede komt.2-Way Stretch Thermo Brush is ook erg rekbaar, maar is voornamelijk gemaakt om een zacht en warm gevoel te geven. Dit is dus erg prettig op extra koude dagen, waarbij u deze isolatie erg goed kunt gebruiken. Ook dit materiaal heeft een goed ademend vermogen, zodat overtollige warmte en zweet goed afgevoerd worden.