• Lorem ipsum
Sportswearonline is jouw online sportstore voor sportkleding, thermokleding en accessoires van hoge kwaliteit.
Geschikt voor alle sporten en activiteiten, voor elk seizoen en in elke omstandigheid.  
Sportswearonline-Over-Ons-2
Bij Sportswearonline.nl werken wij graag hard om ervoor te zorgen dat jij onbezorgd, veilig en snel mooie sportkleding kunt shoppen. Sportkleding voor een heerlijke fietsrit in de dauw van de morgen, of een lange hardlooptocht op de mooie zomeravond.

Dat doen we niet met honderden mensen, maar juist met een klein team van mensen welke allemaal een ding gemeen hebben: passie en toewijding voor sport en online shoppen. En vanuit die gedachte proberen wij de webwinkel elke dag weer een beetje beter te maken. Of het nou gaat om zo goed mogelijk onze producten beschrijven, zoveel mogelijk gemak te bieden waar mogelijk of jou zo blij mogelijk maken met het uitpakken van je pakketje.

Heb je vragen over wie wij zijn of wat wij doen? Neem dan contact op! We staan je natuurlijk graag persoonlijk te woord.

Sportswearonline over ons 1


Bedrijfsgeschiedenis

2011 - De start van het bedrijf
Onder de naam Craftwear.nl starten wij met de online verkoop van Craft producten. De aandacht en het aantal bestellingen groeit, en zo ontwikkelen wij onszelf ook steeds verder. Mer meerdere webshops en een steeds uitgebreider Craft assortiment.

2012 - Uitbreiding
Uitbreiding met extra personeel en helemaal aan het einde van het jaar met een groter magazijn. Om zo nog meer directe voorraad te hebben, waardoor de producten nog sneller geleverd worden. Het extra personeel zorgt voor steeds betere service voor de klant.

2013 - Overgangsfase
In 2013 valt de beslissing om nog meer te gaan bieden dan alleen Craft. De keuze wordt gemaakt om over te stappen naar een volledig nieuw systeem en een nieuwe webwinkel naam. Vanaf december 2013 gaan wij verder onder de naam Sportswearonline.nl. Vanaf augustus 2013 wordt keihard gewerkt aan de nieuwe site, welke in 2014 online gaat. 

2014 - Omzetting en groei
2014 loopt en wij zijn van plan om er een prachtig jaar van te maken. Een jaar waarin wij jou veel meer gaan bieden dan voorheen. Meer bestelgemak, beleving, merken en producten. Maar vooral een betere online ervaring en een hoger serviceniveau. Met een volledig nieuwe webwinkel vanaf maart 2014!
 
 


Telefoon 
Bel 075 772 3856
Direct antwoord op jouw vraag.

E-mail
Vul ons contactformulier in 
Binnen 2 uur een antwoord.


Social Media
      

Bedrijfsgegevens
Sportswearonline 
Postbus 21
1540 AA Koog ad Zaan

KvK nummer: 7558 9982
BTW nummer: NL 1889 42725 B02

Klantenservice overzicht
 Bekijk het overzicht

 
 

 Klik hier om naar het Klantenservice overzicht te gaan

Sportswearonline.nl is onderdeel van Sportswearonline. Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder inschrijfnummer 75589982.