• Lorem ipsum

Sportswearonline (SWO) stelt zich voor

SWO is een webshop die al ruim 10 jaar online sportkleding verkoopt. Onze klanten zijn sportieve mannen en vrouwen die bereid zijn om iets meer te betalen voor een goede kwaliteit sportkleding.  

Bij Sportswearonline hebben wij de passie om onze klanten iedere dag weer optimaal te helpen. Wij streven naar de hoogste klanttevredenheid van begin tot eind van het besteltraject.

De ontwikkeling van SWO de afgelopen periode 

In de laatste 1,5 jaar heeft SWO een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Naast een particuliere site is er een zakelijke site, hebben wij een mooiere lay out voor de site en deze is nu ook mobiel makkelijk te gebruiken. Bioracer is er als zeer succesvol merk toegevoegd en naast Bioracer volgen er binnenkort meer merken die passen in onze filosofie: kwalitatief goede sportkleding tegen een redelijke prijs.  

De mensen achter Sportswearonline 

Sportswearonline is een webshop wat wordt gerund door 2 gepassioneerde mensen, Marlene en Rene. Marlene is degene die de lopende zaken doet waaronder bestellingen, inkopen, voorraad en is een kei in het geven van een optimale klantbeleving, zij straalt klantgerichtheid uit en gaat heel ver in het tevreden stellen van de klanten. Marlene houd zich het meeste bezig met de particuliere klanten.  

Rene is afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en heeft 25 jaar ervaring in de sportbranche opgedaan. In zijn vrije tijd loopt hij hard en fietst hij. Hij heeft 10 jaar kwart triatlons gedaan en verschillende marathons gelopen. Rene kan verbinding leggen en houd zich het meeste bezig met de zakelijke klanten en de inhoudelijke sportvragen.

Samen zijn zij naast zakelijke partners ook getrouwd en hebben een zoon.   

 

 


Telefoon 
Bel 075 772 3856
Direct antwoord op jouw vraag.

E-mail
Vul ons contactformulier in 
Binnen 2 uur een antwoord.


Social Media
      

Bedrijfsgegevens
Sportswearonline 
Postbus 21
1540 AA Koog ad Zaan

KvK nummer: 7558 9982
BTW nummer: NL 0021 07581 B97

Klantenservice overzicht
 Bekijk het overzicht

 
 

 Klik hier om naar het Klantenservice overzicht te gaan

Sportswearonline.nl is onderdeel van Sportswearonline. Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder inschrijfnummer 75589982.