• Lorem ipsum
Sportswearonline is uw online sportstore voor sportkleding, thermokleding en accessoires van hoge kwaliteit.
Geschikt voor alle sporten en activiteiten, voor elk seizoen en in elke omstandigheid.  

Wat kenmerkt ons?

Bij Sportswearonline.nl hebben wij de passie om onze klanten iedere dag weer optimaal te helpen. Wij streven naar de hoogste klanttevredenheid van begin tot eind. Van een duidelijke website, goed advies tot een snelle en onberispelijke levering. Wij hebben kwalitatief uitstekende sportkleding en accessoires tegen een redelijke prijs.  

Dat doen we niet met honderden mensen, maar juist met een klein team van mensen die allemaal een ding gemeen hebben: passie voor de sport én passie voor het werken met klanten. En vanuit die gedachte proberen wij de webwinkel elke dag weer een beetje beter te maken. Of het nou gaat om zo goed mogelijk onze producten beschrijven, zoveel mogelijk gemak te bieden waar mogelijk of u zo blij mogelijk maken met het uitpakken van je pakketje.


Bedrijfsgeschiedenis

2011 - De start van het bedrijf
Onder de naam Craftwear.nl starten wij met de online verkoop van Craft producten. De aandacht en het aantal bestellingen groeit, en zo ontwikkelen wij onszelf ook steeds verder. Mer meerdere webshops en een steeds uitgebreider Craft assortiment.

2012 - Uitbreiding
Uitbreiding met extra personeel en helemaal aan het einde van het jaar met een groter magazijn. Om zo nog meer directe voorraad te hebben, waardoor de producten nog sneller geleverd worden. Het extra personeel zorgt voor steeds betere service voor de klant.

2013 - Overgangsfase
In 2013 valt de beslissing om nog meer te gaan bieden dan alleen Craft. De keuze wordt gemaakt om over te stappen naar een volledig nieuw systeem en een nieuwe webwinkel naam. Vanaf december 2013 gaan wij verder onder de naam Sportswearonline.nl. Vanaf augustus 2013 wordt keihard gewerkt aan de nieuwe site, welke in 2014 online gaat. 

2019 - Verkoop webshop 
In 2019 heeft webshop nieuwe eigenaren gekregen. Twee partners die met ontzettend veel enthousiasme en ideeen de shop in zijn bestaande vorm hebben overgenomen en vanaf dat moment heel veel verbeteringen hebben doorgevoerd. Meer bestelgemak, beleving, merken en producten. Maar vooral een betere online ervaring en een hoger serviceniveau. 
 

 

 


Telefoon 
Bel 075 772 3856
Direct antwoord op jouw vraag.

E-mail
Vul ons contactformulier in 
Binnen 2 uur een antwoord.


Social Media
      

Bedrijfsgegevens
Sportswearonline 
Postbus 21
1540 AA Koog ad Zaan

KvK nummer: 7558 9982
BTW nummer: NL 0021 07581 B97

Klantenservice overzicht
 Bekijk het overzicht

 
 

 Klik hier om naar het Klantenservice overzicht te gaan

Sportswearonline.nl is onderdeel van Sportswearonline. Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder inschrijfnummer 75589982.