• Lorem ipsum

Veilig betalen

Bij ons loopt een betaling altijd via een beveiligde SSL verbinding. Zo voorkomen wij dat u risico loopt tijdens het betalen. Niet alleen is dit verplicht, maar wij willen deze garantie ook graag bieden als een stukje betrouwbaarheid en service. U veilig, wij veilig!

Mastro

Met Maestro, bieden wij u een beveiligde online betaalmethode. U heeft hiervoor een wachtwoord of pincode nodig. Alleen dan zal de werkelijke online betaling plaatsvinden. 

iDeal 

iDeal is de meest gebruikte en snelste methode voor Nederlanders om een betaling af te ronden. Het is daarnaast zeer  veilig en u betaald in de veilige omgeving van uw eigen bank. Bovendien kunnen wij direct bevestigen of uw order is betaald, wat weer scheelt in de levertijd.

Klarna – Eerst zien, dan pas betalen

Met Klarna kunt u gemakkelijk achteraf betalen, zo kunt u eerst de producten zien en ontvangen en daarna uw betaling afronden. U ontvangt van Klarna een factuur, waarmee u het bedrag van uw order kunt voldoen. U dient dit bedrag binnen 14 dagen te betalen aan Klarna. Wij ontvangen daarna uw betaling weer van hun, simpel toch? Dus wilt u eerst zien en dan betalen, kies dan voor Klarna. 
Heel soms wil het gebeuren dat Klarna geweigerd wordt als betaalmethode. Dat komt door een automatische check van dit bedrijf. Werkt het niet, dan vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij naar een oplossing kunnen zoeken."
 

PayPal

PayPal is een eenvoudige en snelle manier om online te betalen. Het is de meest gebruikte methode voor internationaal betalingsverkeer en ook zeer populair in onze webwinkel. Om van deze methode gebruik te maken, hebt u een PayPal rekening nodig. Deze opent u gemakkelijk en snel op paypal.com.

MisterCash / Bancontact

MisterCash / Bancontact is de gemakkelijkste methode om te betalen vanuit België. U kunt gemakkelijk en snel betalen vanuit de vertrouwde, veilig betaalomgeving van uw eigen Belgische bank. Hiermee kunnen wij razendsnel bevestigen dat uw betaling is gelukt, wat resulteert in een snellere verzending van je artikelen.
 

Visa / MasterCard

Online betalen kan ook via de Creditcard bij Sportswearonline. Hiervoor is echter wel een PayPal rekening vereist, zodat wij eventuele creditatie van het aankoopbedrag op die rekening kunnen storten. Bovendien brengt dit extra zekerheid met zich mee voor beide partijen. Een PayPal rekening openen kan gemakkelijk via paypal.com. 

VVV Cadeaukaart

Sinds kort kunt u bij Sportswearonline afrekenen met een VVV Cadeaukaart. Hiervoor vult u bij het afrekenen van uw bestelling het nummer van de VVV Cadeaukaart in. Het is mogelijk dat het bedrag van uw cadeaukaart uw aankoop volledig dekt maar u kunt ook een deel van het bedrag betalen met uw cadeaukaart. 

 

Telefoon 
075 772 3856
Direct antwoord op jouw vraag.

E-mail
Vul ons contactformulier in 
Binnen 2 uur een antwoord.

Klantenservice overzicht
 Bekijk het overzicht

 
 

 Klik hier om naar het Klantenservice overzicht te gaan