• Lorem ipsum

Veilig betalen

Bij ons loopt een betaling altijd via een beveiligde SSL verbinding. Zo voorkomen wij dat jij risico loopt tijdens het betalen. Niet alleen is dit verplicht, maar wij willen deze garantie ook graag bieden als een stukje betrouwbaarheid en service. Jij veilig, wij veilig!

Mastro

Met Maestro, bieden wij u een beveiligde online betaalmethode. U heeft hiervoor een wachtwoord of pincode nodig. Alleen dan zal de werkelijke online betaling plaatsvinden. 

iDeal 

iDeal is de meest gebruikte en snelste methode voor Nederlanders om een betaling af te ronden. Het is daarnaast zeer  veilig en je betaald in de veilige omgeving van je eigen bank. Bovendien kunnen wij direct bevestigen of jouw order is betaald, wat weer scheelt in de levertijd.

Klarna – Eerst zien, dan pas betalen

Met Klarna kun jij gemakkelijk achteraf betalen, zo kun je eerst de producten zien en ontvangen en daarna je betaling afronden. Je ontvangt van Klarna een factuur, waarmee jij het bedrag van jouw order kunt voldoen. Je dient dit bedrag binnen 14 dagen te betalen aan Klarna. Wij ontvangen daarna jouw betaling weer van hun, simpel toch? Dus wil jij eerst zien en dan betalen, kies dan voor Klarna.

Heel soms wil het gebeuren dat Klarna geweigerd wordt als betaalmethode. Dat komt door een automatische check van dit bedrijf. Werkt het niet, dan vragen wij je contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij naar een oplossing kunnen zoeken."
 

PayPal

PayPal is een eenvoudige en snelle manier om online te betalen. Het is de meest gebruikte methode voor internationaal betalingsverkeer en ook zeer populair in onze webwinkel. Om van deze methode gebruik te maken, heb jij een PayPal rekening nodig. Deze open je gemakkelijk en snel op paypal.com.

MisterCash / Bancontact

MisterCash / Bancontact is de gemakkelijkste methode om te betalen vanuit België. Je kunt gemakkelijk en snel betalen vanuti de vertrouwde, veilig betaalomgeving van je eigen Belgische bank. Hiermee kunnen wij razendsnel bevestigen dat jouw betaling is gelukt, wat resulteert in een snellere verzending van je artikelen.
 

Vooruitbetaling / Bankoverboeking

Wil je liever handmatig het bedrag overboeken naar onze rekening via internet bankieren? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Hiervoor kun je de volgende gegevens gebruiken:

IBAN Rekeningnummer:NL92 INGB 0009 5853 59
BIC Code:INGBNL2A
Ten name van:Sportswearonline te Zaandijk 
Betalingskenmerk:Ordernummer (begint met B14.)

 

Visa / MasterCard

Online betalen kan ook via de Creditcard bij Sportswearonline. Hiervoor is echter wel een PayPal rekening vereist, zodat wij eventuele creditatie van het aankoopbedrag op die rekening kunnen storten. Bovendien brengt dit extra zekerheid met zich mee voor beide partijen. Een PayPal rekening openen kan gemakkelijk via paypal.com. 

 

Telefoon 
075 772 3856
Direct antwoord op jouw vraag.

E-mail
Vul ons contactformulier in 
Binnen 2 uur een antwoord.

Klantenservice overzicht
 Bekijk het overzicht

 
 

 Klik hier om naar het Klantenservice overzicht te gaan