• Lorem ipsum

Hoe retourneer ik een pakketje?

Retourneren of ruilen is in drie simpele stappen geregeld:

1. RetourformulierVul het retourformulier in. Dit formulier kunt u vinden op de achterzijde van de pakbon 
2.RetourstickerPlak het door ons geleverde retourlabel op uw retourzending. 
3.RetourpakketjeGeef uw retourzending kosteloos af bij een PostNL punt. Bewaar het bonnetje waarmee u uw zending kunt volgen. Retourneren is gratis via PostNL als u gebruikmaakt van het bijgesloten retouretiket. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor u.

Wat kost een retourzending?

Een artikel omruilen of uw bestelling gedeeltelijk/geheel terugsturen vanuit Nederland en België is helemaal gratis, u kunt de bijgeleverde retourlabel hiervoor gebruiken.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Ruilen of de overeenkomst herroepen kan tot maximaal 60 dagen na ontvangst van uw pakket, gerekend een dag nadat u het daadwerkelijk hebt ontvangen. Krijgt u vandaag je pakketje thuis, dan begint u morgen met tellen. Binnen deze 60 dagen moet de herroeping aan ons zijn gemeld. Vervolgens krijgt u nadat u de herroeping aan ons hebt gemeld 60 dagen de tijd om het product terug te sturen.  Retourneer s.v.p.het artikel ongewassen en ongedragen. Wij vragen u tevens om de artikelen te retourneren met alle productkaartjes en in de originele verpakking indien dat redelijkerwijs mogelijk is.  Uiteraard is passen van het artikel geen probleem, zolang u goed rekening houdt met de hygiëne.

Indien u het artikel verder gebruikt dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen kunnen wij de waardevermindering aan u doorberekenen.

Hoe kan ik een artikel ruilen?

Er zijn twee gevallen, ruilen voor een heel ander product, of ruilen voor een andere maat/of kleur. 
1. Wilt u ruilen voor een ander product, dan adviseren wij u een nieuwe bestelling plaatsen. Van uw vorige bestelling krijgt u dan het aankoopbedrag terug. 

2. Wilt u ruilen voor een andere maat of kleur, dan adviseren wij u om het artikel terug te sturen, geef s.v.p. op het retourformulier de gewenste maat of kleur aan. Wij zullen ervoor zorgen dat u het juiste artikel thuisgestuurd krijgt.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wij storten altijd direct na ontvangst van uw retourzending het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug op uw betaalrekening. Wij betalen u zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat u de herroeping aan ons hebt gemeld terug. Wij mogen wettelijk gezien wachten totdat wij het product hebben terugontvangen of totdat u aantoont het product te hebben ontvangen. Indien wij het product ontvangen storten wij direct het aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten terug op uw betaalrekening.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u als consument heeft betaald. Dit is alleen anders als u als consument toestemming geeft voor een andere betaalmethode. In dat geval brengen wij geen extra kosten in rekening.

De overeenkomst herroepen (order annuleren)

Herroeping van de overeenkomst -oftewel de order annuleren- is in principe altijd mogelijk. Wilt u om de een of andere reden toch afzien van uw bestelling, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U kunt eventueel ook schriftelijk bekend maken dat u de overeenkomst wilt herroepen. Graag verwijzen we u dan ook naar het Europese modelformulier door het herroepingsformulier in te vullen. Tevens kunt u het MODELFORMULIER hier voor gebruiken.

U kunt ook op een andere manier herroepen. U kunt uw herroeping of uw artikelen versturen naar:
Sportswearonline
Postbus 21
1540 AA Koog aan de Zaan

of naar email [email protected] 


Is uw order al verzonden, dan vind u dit herroepingsformulier bij uw bestelling. Deze kunt u invullen en bij de retourzending meesturen.


Informatie over herroepingsrecht:
 
Volledige terugbetaling
Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsplicht binnen maximaal 60 dagen, dan heeft de consument recht het volledige aankoopbedrag en eventuele verzendkosten terug te ontvangen na ontbinding.

Wij verwijzen u naar de Algemene Voorwaarden vermeld onder 'meest gestelde vragen' voor uitgebreide informatie en u recht als consument.
 
 

 Klik hier om naar het Klantenservice overzicht te gaan