• Lorem ipsum

Craft Teamkleding voor jouw team of vereniging

Straal ook professionaliteit, eenheid en saamhorigheid uit met hoge kwaliteit teamkleding.

  


Willen jullie een gevoel van saamhorigheid en eenheid uitstralen? Dan is teamkleding de perfecte oplossing.
Van sportkleding op maat voor jullie sportieve activiteiten, tot bedrukte bedrijfskleding waarmee je professionaliteit uitstraalt.
Naast deze professionele uitstraling lijken jullie ook echt een team door de kleding die je met elkaar deelt.
Bovendien is teamkleding een goede plek voor jullie bedrijfslogo, verenigingslogo of eventuele logo's van sponsoren.
En natuurlijk moet de kleding ook van goede kwaliteit zijn, toch? Daarom kiezen wij voor Craft als leverancier.

Bij Sportswearonline hebben wij al tientallen opdrachten gedaan op het gebied van bedrukte kleding, kleding op maat en leveringen van grote aantallen! 


Kleding laten bedrukken

Bedrukking en borduren is mogelijk op vrijwel alle kleding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de opdruk van logo's of tekst. Dit is al mogelijk vanaf 1 item, en er zit geen limiet aan het aantal. Bovendien is het mogelijk om nabestellingen te doen vanaf 1 stuk. Deze bedrukte kleding is ideaal voor bedrijven of verenigingen die mooie kleding zoeken met de logo's erop gedrukt. De levertijd hiervan is circa 1-2 weken, afhankelijk van de aantallen en bedrukking. 


Sportkleding op maat

Het is bij ons ook mogelijk om sportkleding op maat te laten maken. Dit is mogelijk vanaf 10 stuks per artikel, ongeacht de maatboog. Hierin kunnen jullie een eigen ontwerp aanleveren of laten maken, compleet met eigen kleurstellingen, logo's en teksten. Na het opmaken van het ontwerp kunnen jullie alle kleding passen en een sample set laten produceren. Daarna wordt alle kleding speciaal voor jullie geproduceerd. De doorlooptijd van dit traject is ongeveer als volgt:

Inventarisatie & ontwerpfase - Circa 1-3 weken
Productie sampleset (Optie) - Circa 2-3 weken
Definitieve productie - Circa 6-8 weken

Craft KPN kleding

Voorbeeld van een door Sportswearonline uitgevoerd project voor KPN. Met honderden fietsshirts en fietsbroeken van Craft.


Bedrijfskleding

Willen jullie mooie kleding voor jullie bedrijf, eventueel met bedrukking? Dan regelen wij dat. Het is mogelijk om Craft kleding in grote aantallen te bestellen en eventueel door ons te laten voorzien van bedrukking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan polo's, truien, pullovers en veel meer.


Kleding in grote aantallen

Sportkleding of casual sportswear is ook leverbaar in grote aantallen. Vaak zijn er veel meer artikelen beschikbaar dan het assortiment in de webshop weer geeft. Betaling is, afhankelijk van de aantallen, volledig mogelijk achteraf op factuur.


Deze klanten gingen u voor

 Teamkleding Klanten Sportswearonline