• Lorem ipsum

Craft Cool Comfort

Cool Comfort is een baselayer jersey die ook als een enkele laag werkt tijdens trainingen met lage intensiteit in warme omstandigheden. Naadloos ontwerp met mesh-structuur op hotspots biedt veel comfort en extra ventilatie. Gemaakt van een stoffenmix met gerecycled polyester. (lees verder onderaan de pagina)

Toon:
Geen producten gevonden...

Eigenschappen Craft Cool Comfort

Naadloos ontwerp
Mesh- structuur op hot spots
Goed vochttransport en koeling
Stof met gerecyclede en koeling

Stay Cool kleding zegt het al; in warme omstandigheden zorgt het ervoor dat je lichaam 1 tot 2,4 graden kouder blijft dan zonder Stay Cool materiaal. Het je ook UV-bescherming en dus tegen de schadelijke invloeden van zonnestralen op je huid. Lees hieronder de eigenschappen van Stay Cool materiaal:

Algemene eigenschappen Stay Cool Kleding:

Enkele eigenschappen: je blijft lichaam droog, koel en fris in warme omstandigheden. Dat komt door de uitstekende ventilatie en vochtafvoer. Deze worden bevordert door het grote ventilatiepaneel –of mesh zones- wat van je oksels richting de bovenrug en nek loopt. Hierdoor wordt overtollige warmte en zweet snel van je lichaam afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat het sportshirt niet aan je lichaam vast plakt en ook niet nat of klam wordt. Ideaal dus voor intensieve trainingen.

Door het elastische materiaal sluit het Craft Stay Cool Mesh mooi aan op je lichaam waardoor je jezelf optimaal kunt bewegen. De stof is zacht en irriteert de huid niet.

Je kunt de Stay Cool kleding in de wasmachine op 40°C  wassen en na het drogen op de waslijn is het direct weer opnieuw te gebruiken. De stof droogt razendsnel en gaat ook nog eens zweetgeurtjes tegen.