• Lorem ipsum

Craft Cool Mesh Superlight

Toon:
€39,95
Ondershirt voor sporten in de warmte. Het is gemaakt voor warme tot zeer warme omstandigheden en daardoor bij uitstek geschikt voor het zomerseizoen of indoorsporten. Lees meer
Craft
Stay Cool Mesh Superlight Sleeveless ondershirt wit
Ondershirt voor sporten in de warmte. Het is gemaakt voor warme tot zeer warme omstandigheden en daardoor bij uitstek geschikt voor het zomerseizoen of indoorsporten.
€39,95
Toon:
Traint u hard, maar heeft u het gevoel dat u niet optimaal presteert? Misschien kleed u zich te warm. Cool Mesh Superlight is gemaakt van functioneel mesh met grote gaten die superieure ventilatie en koeling biedt, zodat u ook in warme omstandigheden op uw best kunt presteren. Bovendien heeft dit superlichte kledingstuk een ergonomisch 3D-ontwerp dat zorgt voor een perfecte pasvorm en optimale bewegingsvrijheid. Een geweldig item om onder uw fietsshirt te dragen voor verbeterde koeling en vochttransport.  

Eigenschappen Craft Cool Superlight

  • 100% Superlight mesh-stof
  • Extreem lichtgewicht
  • Superieur vochtransport en koeling
  • Ergonomisch 3D ontwerp

Algemene eigenschappen Stay Cool Kleding:

Enkele eigenschappen: uw blijft lichaam droog, koel en fris in warme omstandigheden. Dat komt door de uitstekende ventilatie en vochtafvoer. Deze worden bevordert door het grote ventilatiepaneel –of mesh zones- wat van uw oksels richting de bovenrug en nek loopt. Hierdoor wordt overtollige warmte en zweet snel van uw lichaam afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat het sportshirt niet aan uw lichaam vast plakt en ook niet nat of klam wordt. Ideaal dus voor intensieve trainingen. Door het elastische materiaal sluit het Craft Stay Cool Mesh mooi aan op uw lichaam waardoor u optimaal kunt bewegen. De stof is zacht en irriteert de huid niet.

U kunt de Stay Cool kleding in de wasmachine op 40°C  wassen en na het drogen op de waslijn is het direct weer opnieuw te gebruiken. De stof droogt razendsnel en gaat ook nog eens zweetgeurtjes tegen.